Перейти до змісту

Бортовой журнал Romanovsens

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.Довго я думав і мріяв про авто.Минулого року закінчивши курси водіння нарешті почав придивлятись до авто по-серйозному.

Довго думав яке і що брати.Хотілось нового.ВАЗИ (ТАЗИ) відпали одразу (це не в обіду для любителів зубилки).Вирішив ДЕУ.Кредит також вирішив брати бо коштів мав лише на реєстрацію і допи різні а також страхівку.

І ось практично з січня 2007р.я почав їздити по автосалонах у Львові і придивлятись.У Львові є декілька фірм (Пластик,Радар,Галич-Авто іГаличина-Авто.) Свій вибір зупинив на останньому.

Поговоривши з менеджером Любомиром Бегейом вирішив брати Сенс. І дешевше по кредиті буде і пального по-меньше жерти буде.Кредит брав в Укрсиббанку під 13.5% в вічнозелених.Офрмляв приблизно тиждень побігав то в банках,то в салон.І так 27.03.07р.я став щасливчиком Сенса 2006р.(в наявності були лише 06р.і реєстрація дешевша)-колір срібна перлина.Було заказано на Галичині-Авто.

:party11: Сигналізація-676,00грн.

Сирена автономна-100,00грн.

ЦЗ-432,00грн.

Підкрилки (задні)-180,00грн.

Захист піддона-440,00грн

Встановлення магнітоли-75,00грн.

І того залишив в салоні:1903 грн.

Реєстрація МРЕВ мав знайомого який все зробив швидко за 2год.Ітого:Реєстрація+техогляд-2000грн.

Банк Укрсиббанк:

Відкриття рахунку в банку-30,00 грн.

Перерахув.коштів-30,00грн.

Курсова різниця-175,64грн.

Одноразова комісія банку-584,64грн.

Ітого банк:820.28 грн.

Страхувався в Гаран-Авто (нормальна кантора,але про це згодом) зараз вони Дженералі-Гарант.:

Страховка КАСКО 2389,47

Страховка Цивілка 249,00

Страховка Життя 343,02

Ітого:2981.49 грн.

Додатково було придбано:

Магнітола PIONEER DEN-2950MP-559.00

Коврики в салон-120,00

Пахнючка -18,00

Плак до торпедо- 12,00

Ковпаки на колеса -43,00

Ітого: 752грн.

Разом витратив:8456.77грн.

Відчуття від їзди перші дні було просто супер,ну незважаючи на те що першиш кілька разів заглох на кольці,не привикнувши до цього дивного спеплення на Сенсі.Ну а потім все вроді нормально.Перших 500 км.КПП мене дуже нервувала особливо 2-га і задня,після заміни масла все вроді класно.

26.04.2007р.на одонометрі 1980 кв.прийшов час їхати на ТО-О на СТО Галичина-Авто.ІТОГО:

Castrol GTX Magnatec 10W40

масло в КПП Castrol 80W90;

При огляді ходової замітили підтікання сальника колінвалу.Замінили на другий день по гарантії.

ТО-О робота+матеріали-477грн.Нібито і не так дорого.

18.05.07р.була поїздка в Карпати ч/з Вишківський перевал туда і назад 350км.Розхід 95-го 21л.Що получається 6л.на 100км.Просто супер.Машина на перевалах вела себе досить нормально як для МЕМЗА-1.3л.Сильно його не крутив бо ще йшла обкатка але декілька разів до 140км.притиснув.Правда гул мотору був сильним.

Вертаючись назад коцнув трохи пузо моєї машинки і через декілька км.почав пердіти глушник :x :x .Ну думаю піпец.Приїхав я.Думаю пробив мабуть.На другий день приїхавши на СТО виявилось,що на колекторі там де штани є,немає прокладки і жодної гайки.На моє питання про сервіс і гарантіє мастера тільки руками розводили мол не гарантійний випадок да і хороба в них така.(Це мабудь треба подякувати Укравто і сім"ї Васадзе,в нього мабуть на його мерєні або BMW колектор і штани на місці і нічого не пердить :x

Перше мое ДТП.Вертаючись з роботи по вул.С.Петлюри у Львові мені на зустріч виїзджає таксист і прямо в мене.В нього була помеха справа і він вирішив її обїхати і прямо на мою полосу.Від удару не встиг відійти.Короче бля...я був в шоці в мене вся ліва сторона пом"ята.А він вийшов (авто в нього ВАЗ 2115) і давай до мене шей матом гнути.Мол я не правий (мабуть замітив мою букву У,думав лоха знайде).Поки приїхали мої люди з фірми а це недалеко було.Він трошки зтих,а потім відійшовши нібито за мобілою сів і поїхав з місця ДТП.Поки ми це замітили вже було пізно а номера я з того всього не записав блін.Ну короче приїхали менти.Записали все як мае бути.Страхова вроді тоже все нормально тільки франшиза моя 390грн.бо нібито якщо немає винуватця ДТП то я виноватий.

Ну короче прийшлось 2 тижні на маршрутках поїздити.Все зробили просто супер.Замінили передню ліву дверку і зеркало.Решта задня дверка і крило рехтовка і покраска.Я заплатив 390грн.Решта 4200.00 грн.Гаран-Авто.

На другий день тільки замітив що при заміні дверки зломали кріплення накладки пластмасової.Блін сволочі потім мені вирішили втулити поліровану таку,а мені треба матову.Ніяк не можу знайти :oops: .

02.08.07р.На одонометрі 7500 км.готуюсь до поїздки на море в Одесу.

Все нормально тьху-тьху.Коробка після заміни масла переключ.нормально і працює тихіше.

04.08.07р.Поїзка в Одесу (Затоку).

890 км.в одну сторону.Розхід приблизно 62л.Середній розхід 6.9л.на 100км.це при тому що вся машина була загружена і середня швидкість була 120км.Виїхавши на трасу Київ-Одеса (за Уманю) я офігел.......я такої дороги і такої розмітки в житті ще не бачив (порівнянно з львів.дорогами) таке враження що їдеш по німецькому автобану. :D

Короче скажу що притиснув я до 185км свого Сеню ну в салону було шумно,мотор ревів вже як дурний,яле машина дорогу тримала класно,тільки почав переживати за рідну DEBICY бо не розрахована вона на таку швидкість. :013: але після цього полюбив свое авто ще більше. 36_3_9 В обидві сторони розхід получився 125л.на 1800км.Середній розхід 6.9л.на 100км.

8500км.Появились перші скрипи салону. :( Було взаді за сдушкою,дякуючи форуму все рішилось ізолентним тюнінгом :D .В І є ще скрип між торпедою і лобовим склом,не знаю що з ним робити,пдкажіть хтось.... :):(

26.08.07р.на одометрі 9837 км.прийшов час ТО-1.

Castrol GTX Magnatec 10W40 +свічки GM+ регламентні роботи=540грн.

По ходовій підтянули підшипник ступиці на задньому правому колесі.

29.09.07р.Пробіг 10900км.все вродіби нормально.

13.10.07р.пробіг 11700км.вирішив наклеяти молдінги на кузов :lol: .Купив поляцькі за 90грн.резинові.Ну і почав я їх клеяти на наступний день в себе на дачі.Кузов ретельно обезжирив спиртом.Клеяв за допомогою фену.Коли майже все закінчив піщов сильний дощ.Результат-на другий день все нахер :x повідвалювалось.Короче розстроений я поїхав на базар за Sistems.Поклеяв заново,з другом у нього в гаражі.Тримається супер. :lol: тьху-тьху

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4944-bortovoy-zhurnal-romanovsens/
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 5 тижнів потому...

Привіт. Є питання: в тебе гудуть колеса починаючи десь зі швидкості 60-70 км/год??? А то в мене стоїть гул. :cry: Друг в якого Хонда каже що то можуть бути підшипники але ж то гудить з самого початку. І не може ж підшипник гудіти 5000 км... Думав що то гудить резина. Але поміняв на зимову Nokian W а гул залишився. Може то такі аеродинамічні шуми стоять??? (від захисту мотора і т.д.)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4944-bortovoy-zhurnal-romanovsens/#findComment-117650
Поділитись на інші сайти

забув тобі сказати - я на Антикорсервісі тримаю машину (живу на Патона) :D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4944-bortovoy-zhurnal-romanovsens/#findComment-117803
Поділитись на інші сайти

В мене декілька раз глох літом в жару в місті. І ще коли літом проїзджав приблизно 100 км в жару заглушивши не міг з першого разу завезти. Думаю що це щось зі сумішю. Зараз, коли холодно заводиться без проблем з першого разу і ще ні разу не заглох. Датчик ще не чистив. Обороти трошки плавали коли заправлявся на ОККО. Та й розхід тоді був великий. Коли залив Редекса і перейшов на АNP обороти не плавають і розхід набагато зменшився. В брата 99-та на півроку старша - то там повна торба... обороти плавають і глохне постійно (холостого ходу практично нема). Але він заправляється на ОККО. Купили були новий датчик холостого ходу - не поміг. Якщо треба буде то май на увазі - можу відпродати (взяв по блату за 80 грн). А де брав туманки і яка ціна?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4944-bortovoy-zhurnal-romanovsens/#findComment-118045
Поділитись на інші сайти

"Фігня Редекс" - то така штука, яка продається переважно на заправках ОККО (стояь маленькі пластмасові пляшечки на самій колонці). Коштує в районі 10 грн - розраховано на повний бак бензиини. Чистить всю систему. Але я б не радив лити на повний бак. Лив на літрів 20 бензини приблизно половину тої пляшечки. В 99-тій реально помогло на 1500-2000 км. Але треба виїздити практично все щоб в баку не лишилося тої вігні. Собі в Сенс залив на 2-х тисячах. РІзниці не відчув - бо і так заправляюсь нормальною бензиною. Але на даний час вроді як сенс почав трошки тупити. Треба буде залити тої хімії. В епіцентрі бачив трохи більшу банку тої хімії. На Зеленому колі є будка № 53. Там офіційний представник ХАДО. Там є також промивка інжектора - напевно буду брати в нього. Взяли там знайомому масло і залили в Хонду. Реально мотор почав працювати на багато приємніше і тихіше.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4944-bortovoy-zhurnal-romanovsens/#findComment-118964
Поділитись на інші сайти

забув ще запитати: може знаєш де краще поставлять ГБО? (думаю ставити після Нового року).

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4944-bortovoy-zhurnal-romanovsens/#findComment-119108
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.