Перейти до змісту

ВОПРОСЫ по обжалованию постановлений / действий ГАИ

Рекомендовані повідомлення

вот интересно, читаю тут обсуждения... откройте ПДД пункт 16.9:

16.9. Під час руху в напрямку стрілки, ввімкнутої в

додатковій секції одночасно з жовтим або червоним сигналом

світлофора, водій має дати дорогу транспортним засобам, що

рухаються з інших напрямків.

И все... виноват не маршрутчик! Он как раз имел преимущество!

Так что суд однозначно выпишет штраф Ланосу. :verysad:

Сам на таком попался в Запорожье, но обошлось без последствий и гайцев...

А если Ланос выехал на перекресток первым, до начала маневра маршрутки и не знал и даже не мог преполагать куда он будет двигаться. С таким подходом на стрелку лучше вобще не ехать, а машину в гараже оставить.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-480955
Поділитись на інші сайти

al@ex

Он в пояснениях написал что устипил дорогу 8-)

Змінено користувачем TIGRA
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-480965
Поділитись на інші сайти

Megaman

екстренное торможение :rolleyes:

Змінено користувачем TIGRA
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-480968
Поділитись на інші сайти

to TraNce_FrequaNcy Обратись к юристу по спорам с ГАИ, пускай состряпает иск. И кстати, не такая уж большая сумма штрафа у тебя, а могли бы и 122 ч.4 из этой ситуации сделать, а это уже лишение прав от 6мес до 1 года. Зато после этого случая перечитаешь раз 5 правила, пару книжек наподобие 100 аргументов. взглянь на ситуацию с другой стороны ;) . Удачи! С Рождеством всех!

Змінено користувачем Megaman
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-480971
Поділитись на інші сайти

Зачем цитировать предыдущее сообщение и еще с вложенными цитатами??? Уже в каждом сообщении специально новую кнопку сделали "Ответить без цитирования". Так пользуйтесь!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-480985
Поділитись на інші сайти

Сразу после н.г. (с момента подчи заявления прошло уже около 1,5 месяца) получил обыкновенное письмо из своего суда, что мою аппеляционную жалобу направили в киевский аппеляционный административный суд на рассмотрение на предмет возможности принятия. Я и офигел, это что, теперь в Киев на заседание суда нужно ездить? Неужели первая апепеляционная инстанция только в Киеве?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-482124
Поділитись на інші сайти

Сразу после н.г. (с момента подчи заявления прошло уже около 1,5 месяца) получил обыкновенное письмо из своего суда, что мою аппеляционную жалобу направили в киевский аппеляционный административный суд на рассмотрение на предмет возможности принятия. Я и офигел, это что, теперь в Киев на заседание суда нужно ездить? Неужели первая апепеляционная инстанция только в Киеве?

Судьи отмороженные на всю голову! Может иной судья такое написать, что на голову не натянешь, за эти "художества" никакой ответственности! Пока жалоба будет по инстанциям месяца 3-4 ходить статистика по неправомерным действиям правоохранителей не превысит сравниваемый период. А потом уже будет видно. Может и сроки давности пройдут, жалоба уже станет не жалобой. И статистика будет в норме.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-482152
Поділитись на інші сайти

Актуально будет если информация выглядеть будет так:

протокол-постановление(вынесенное сотрудником ГАИ)-жалоба- постановление (суда или др органа).

А так это хваставство ИМХО.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-482868
Поділитись на інші сайти

Приклад знайомого Щодо перевищення швидкості. Отакий протокол, постанови не брав, бо пошті не прийшла....

...Справа виграна.

Хорошо что Ваш знакомый выиграл дело.

Я думаю что Ваш знакомый или чего-то не договаривает или все поставлено на такой конвейер при котором только подписывают и не думают.

Если можно то я скажу свою ИМХО по пунктам:

Обжалование постановления которого кроме сотрудника ГАИ никто не видел в глаза это круто.

1). Я не порушував Правил дорожнього руху України, рухаючись в м. Калуш по вул. Львівській, я рухався в межах 60 км/год.

Аргумент конечно сильный но не подтвержден ни чем.

2). ст. 251 КУпАП встановлено, що ...

... Вважаю, що суб»єктивна думка, припущення та бажання інспектора, який складав протокол для «статистики», «звітності» або «галочки» не є законною підставою, не може бути достовірним та належним доказом, на якому грунтується висновок про вчинення мною адміністративного правопорушення. Крім того, я при оформленні протоколу не визнав своєї вини про те, що я порушив правила дорожнього руху, в мене були претензії до технічного приладу, яким здійснювався нагляд, оскільки понятих при застосуванні «Візиру» не було, а тому в мене виникають сумніву, що зазначений вище прилад відносно мого автомобіля не застосовувся.

Не признание своей вины еще не чего не значит есть много других факторов которые подтверждают/отрицают вину. В пояснениях в протоколе не прочитал ни одной весомой причины чтобы сомневаться в совершенном нарушении.

...Відповідно до ст. ст. 283, 284 КУпАП у постанові про притягнення мене до адміністративної відповідальності не зазначені докази, на яких грунтується висновок про вчинення мною адміністративного правопорушення, не зазначені мотиви відхилення інших доказів, на які я посилався, зокрема про незаконність фіксації спеціальним приладом в даному конкретному випадку....

Как можно ссылаться на постановление и говорить про отсутствие доказательств на основании которых вынесено постановление не имея на руках самого постановления. Честно говоря читая протокол (может чего-то и не разобрал почерк не ахти) и исковое заявление не определил для себя не одного доказательства которые свидетельствуют про отсутствие правонарушения.

..Витребувати у відповідача протокол та постанову від 21.03.09 року про притягнення мене до адмінвідповідальності...

Вопрос в следующем человек обжаловал постановление с требованием предоставить постановление. Не укладывается в голове как можно обжаловать постановление не имея представления существует ли оно?

...Стягнути з відповідача на мою користь судові витрати в сумі 3,40 грн...

Я не возражаю против возмещения убытков но представте картину ГАИ государственная структура и с него решением суда удержано 3,40 далее вопрос за что? за то что их сотрудник вынес постановление которое отменили и гос структура должна выплатить истцу сумму убытка. Дальше разбирательство что да как. Вобщем если в исковом заявлении говорится о возмещении убытков (независимо моральных или материальных) с государственной структуры то она, в свою очередь, не должна забивать на данный вопрос поскольку убыток должен быть возмещен в регресном порядке с лица которое допустило данное нарушение и на судебном заседании присутствовал бы представитель ГАИ.

К исковому заявлению должны быть приложены все документы на которые ссылается истец в том числе и убытки.

Буду благодарен если будет выложена копия Постановления суда по данному исковому заявлению.

Все сказанное ИМХО и судить о победах можно только имея минимум протокол - постановление (вынесенное ГАИ) - исковое заявление - Постановление (суда или др органа).

По теме могу сказать что нельзя разработать определенного алгоритма поведения при котором он будет действовать одинаково эффективно.

Змінено користувачем Лехен
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-482944
Поділитись на інші сайти

Не зрозумів сумнівів. Написана позовна заява юристом. Далі суд. Суд переносили 2 рази, 2 рази менти не зявлялися. Суддя розглянула справу, спитала: _ до того порушував? - Ні. Оскільки друга сторона не зявилася - справу закриваємо. 3-40 - судовий збір, правда банк ще бере 4 грн комісії. Чисто формальна річ в тій позовній заяві. Копію рішення суду попробую знайти. Знайду - викладу.

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Змінено користувачем Юрко88
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-484492
Поділитись на інші сайти

Не зрозумів сумнівів. Написана позовна заява юристом.

Можлво не всі юристи однаково корисні? :)

3-40 - судовий збір, правда банк ще бере 4 грн комісії...

А хіба від судового збору не звільняється позовник при такому виду позову?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486068
Поділитись на інші сайти

Всем еще раз привет и спасибо за все что писали, чем помогли...

Вот тут я сам написал заявление и хотелось бы чтоб оно проверилось Вами и если есть что то исправилось...

В конце выложен документ в .досе

Начальник відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території м. Запоріжжя та автомобільно-технічної інспекції УДАІ УМВС України в запорізькій області полковник міліції В.О. Кусаков

Заява

Постановою серії АР №119555 інспектора ДПС взводу №1 роти ДПС ВДАІ м. Запоріжжя прапорщика міліції Просяника Ю. В. 05.01.2010 року на мене було накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 500 грн. За адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Постанова АР №119555 від 05.01.2010 року ухвалена на підставі Протоколу серії АР 136824 від 05.01.2010 р., складеного інспектором ДПС взводу №1 роти ДПС ВДАІ м. Запоріжжя прапорщика міліції Просяника Ю. В., про вчинення правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме порушення правил проїзду перехресть, передбачених пунктом 16.9 Правил дорожнього руху.

Вважаю, що постанова АР №119555 від 05.01.2010 року накладання штрафу у розмірі 500грн. за правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ухвалено незаконно і необґрунтовано і підлягає скасуванню з наведених нижче підстав.

Я, *****: керуючи автомобілем ДЄУ Сенс, державний номер ******** на перехресті пр. Леніна та вул. Української в м. Запоріжжя їхавши о 17:25 по вул. Українській на червоний сигнал світлофору з додатковою зеленою секцією переконавшись що для подальшого руху немає завад почав маневр, посеред якого побачив, що інше авто іде на розворот та під'їхав якомога ближче до узбіччя тим самим дав проїзд обом авто одночасно і завершив маневр проїздом перехрестя.

В п. 16.9 ПДД зазначено, що під час руху в напрямку стрілки, ввімкнутої в додатковій секції одночасно з жовтим або червоним сигналом світлофора, водій має дати дорогу транспортним засобам, що рухаються з інших напрямків, але перед перетинанням перехрестя дорога була вільна, а перешкода з'явилася посеред маневру. Інше ж авто повинно було поступитися мені дорогою для завершення моїм автомобілем маневру.

Я діяв у відповідності до п.16.8 ПДР, який не тільки дозволяє, а зобов’язує водія, який виїхав на перехрестя на дозволяючий сигнал світлофора, продовжити рух у вказаному напрямку, незалежно від сигналу світлофора на виїзді.

Зупинивши мене, інспектор не представився, тоді як п.3.4 «Настав по ДПС ДАІ» зазначено: «При зверненні до учасників дорожнього руху інспектор зобов'язаний прикласти праву руку до головного убору, привітатися чітко і зрозуміло відрекомендуватися, при цьому назвати свої посаду звання та прізвище ». Оформляючи протокол, інспектор не роз'яснив мені мої права і обов'язки, грубо порушивши ст. 268 КпАП.

Слід зазначити, що свідок це і є водій того авто якому нібито я не надав дорогу, без наказу інспектора зупинився сам і вийшов із авто вже з аркушем паперу на якому начебто були його координати і одразу ж поїхав та після заповнення інспектором протоколу і надання мені його для підписання в графі свідки чи потерпілі нічого не було написано, що є грубим порушенням. Та коли я почав закреслювати пусті місця, інспектор з великою агресією та застосуванням фізичної сили (що є грубим порушенням) забрав у мене протокол для дописання свідка, а також сповістив мене про підвищення штрафу з 425 грн. до 500 грн., що на мою думку необґрунтовано, до того ж я учень и не працюю, про що його повідомив. За нестачі інформації про свідка інспектор йому (а може і своєму спільнику) зателефонував та розпитав детальніше, після чого дав мені протокол на підпис без підпису свідка. Між тим, у відповідності до ст..256 КпАП, якщо потерпілі або свідки є, то їх дані повинні бути вказані у протоколі про адміністративне правопорушення, наряду з іншими даними та без підпису я вважаю що ці дані не дійсні. Схем, фото та відео доказів не було.

Слід зазначити, що на 05.01.2010 на 18:00 у мене були квитки до кінотеатру і я поспішав, про що я завчасно попередив інспектора, але на мое прохання поквапитися він навмисно затягував справу.

Державне мито за розгляд судом даної справи не сплачувалося, оскільки у відповідності до ст. 288 КупАП, особа яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення звільняться від сплати державного мита.

ПРОШУ:

Скасувати постанову АР №119555 від 05.01.2010 року про накладання штрафу у розмірі 500 грн., а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 122 КпАП України.

“13”січня 2010р.

Додатки:

1)Копія заяви

2)Копія Постанови про адміністративне правопорушення АР №119555 (2 примірники)

3)Копія Протоколу про адміністративне правопорушення АР 136824 (2 примірники)

4)Копія студентського білету (надо ли его?)

Змінено користувачем TraNce_FrequaNcy
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486102
Поділитись на інші сайти

Для начала определись, что ты пишешь - жалобу начальству Гаи или в суд? Если это жалоба, откуда державне мито? Оно таки не оплачивается, но это когда в суд. Жаловаться гаишнику на гаишника - практически безрезультатно. А Кусакову - тем более, кое-что знаю о нем. Если жаловаться на беспредел, в виде применения физической силы и проч. то это к прокурору.

Пиши жалобу сразу в административный суд по месту прописки, ответчик - прапорщик міліції Просяник Ю. В., роты такой-то. Про агрессию и кинотеатр я бы убрал, это не для админ.суда. Все в 3-х экземплярах: 2 отдать в канцелярию суда, один себе, на нем печать должны поставить и дату.

Аналоги заявлений можно посмотреть здесь и

и и ещё

З.Ы. Правописание тоже проверь.

Змінено користувачем Oleg_z
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486116
Поділитись на інші сайти

...на червоний сигнал світлофору з додатковою зеленою секцією переконавшись що для подальшого руху немає завад почав маневр, посеред якого побачив, що інше авто іде на розворот та під'їхав якомога ближче до узбіччя тим самим дав проїзд обом авто одночасно і завершив маневр проїздом перехрестя.

...

разбей на несколько простых предложений.

вместо проезда на красный, укажи поворачивал направо на разрешающий сигнал светофора. если хош, то можешь добавить додаткову секцию, но это совсем необязательно. потом на словах объяснишь, если понадобится.

конец фразы отвратительный. я бы написал, второй участник дд совершал разворот с нарушением п. такого-то пдд (ищи пункт о том, как нужно совершать поворот и определение крайнего положения на проезжей части)

"якомога ближче до узбіччя" убирай нафик - ты просто обязан был так повернуть

... В п. 16.9 ПДД зазначено, що під час руху в напрямку стрілки, ввімкнутої в додатковій секції одночасно з жовтим або червоним сигналом світлофора, водій має дати дорогу транспортним засобам, що рухаються з інших напрямків, але перед перетинанням перехрестя дорога була вільна, а перешкода з'явилася посеред маневру. Інше ж авто повинно було поступитися мені дорогою для завершення моїм автомобілем маневру.

...

это лишнее. укажи лучше, что занимал свободную полосу и препятствия другим участникам дд не создавал. второй участник дд, совершая маневр с нарушением таких-то пунктов пдд (не должен выезжать на встречную полосу, должен уступить тем-то и тем-то), создал по отношению к тебе аварийную ситуацию, поэтому ты, руководствуясь пунктом таким-то (не должен совершать действий или бездействий, могущих повлечь повреждения) отказавшись от права, предоставленного пунктом таким-то (надеяться, что другие участники дд соблюдают правила) ты уступил ему дорогу.

...

Зупинивши мене, інспектор не представився, тоді як п.3.4 «Настав по ДПС ДАІ» зазначено: «При зверненні до учасників дорожнього руху інспектор зобов'язаний прикласти праву руку до головного убору, привітатися чітко і зрозуміло відрекомендуватися, при цьому назвати свої посаду звання та прізвище ». Оформляючи протокол, інспектор не роз'яснив мені мої права і обов'язки, грубо порушивши ст. 268 КпАП.

...

на ихнюю инструкцию не ссылайся. такое кажется предусмотрено одной из статей купап (ищи от ст.260 до ст.290, оно должно быть где-то там)

проверь свою ссылку на 268 статью, скорее всего другая

... до того ж я учень и не працюю, про що його повідомив...

эту фразу лучше завуалировать. например, надану мною інформацію згідно зі ст.ст. 268,280 (предоставление материалов, отягчающих или облегчающи) справи інспектором було проігноровано

...Слід зазначити, що на 05.01.2010 на 18:00 у мене були квитки до кінотеатру і я поспішав, про що я завчасно попередив інспектора, але на мое прохання поквапитися він навмисно затягував справу.

...

удаляй, так ты себе только навредишь.

...

Додатки:

1)Копія заяви

2)Копія Постанови про адміністративне правопорушення АР №119555 (2 примірники)

3)Копія Протоколу про адміністративне правопорушення АР 136824 (2 примірники)

4)Копія студентського білету (надо ли его?)

достаточно копии постановления и протокола по одному экземпляру

по два экземпляра в суд направляется. оригинал у тебя, копия судье, копия ответчику

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486185
Поділитись на інші сайти

Стоп, хлопці. Ні з ким тут сперечатися не збираюся. Вище дав лінк. Протокол - позовна заява - рішення суду. Мені оті всі сканування на.. не потрібні. Просто може хтось попаде в схожу ситуацію і навіть заяву скласти - вже буде легше. Сам не юрист, (КУпАПу ще не читав навіть, хоча збираюся) тому дискутувати на тему яке речення написано правильно чи ні не бачу сенсу. В даному випадку для мене важливий результат, а він позитивний.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486196
Поділитись на інші сайти

...

Слід зазначити, що свідок це і є водій того авто якому нібито я не надав дорогу, без наказу інспектора зупинився сам і вийшов із авто вже з аркушем паперу на якому начебто були його координати і одразу ж поїхав та після заповнення інспектором протоколу і надання мені його для підписання в графі свідки чи потерпілі нічого не було написано, що є грубим порушенням. Та коли я почав закреслювати пусті місця, інспектор з великою агресією та застосуванням фізичної сили (що є грубим порушенням) забрав у мене протокол для дописання свідка, а також сповістив мене про підвищення штрафу з 425 грн. до 500 грн., що на мою думку необґрунтовано, до того ж я учень и не працюю, про що його повідомив. За нестачі інформації про свідка інспектор йому (а може і своєму спільнику) зателефонував та розпитав детальніше, після чого дав мені протокол на підпис без підпису свідка.

...

опять-таки нужно разбить на несколько простых предложений, в конце каждого сослаться на статью. действия инспектора обозвать злочинними діями, передбаченими ст.ст. ... карного кодекса України

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486199
Поділитись на інші сайти

Таке питання.

А маршрутка їхала по маршруту, чи це був просто маршрутний мікроавтобус? Якщо маршрутка виконувала рейс, перевірити чи є в схемі маршруту проїзд даного перехрестя з розворотом. Якщо немає - зайвий привід маршрутчику не являтись на засідання суду.

Та й чесно кажучи яким боком притулити сюди саме того маршрутчика. В протоколі все що написано - це "водій транспортного засобу що рухався з іншого напрямку". Відповідно на суді просити дати свідчення також цього водія (якщо знайдуть).

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486477
Поділитись на інші сайти

У меня тоже получилась "пикантная" ситуция.Остановили за то,что двигался по правой полосе при свободной левой на дороге с односторонним движением.Дорога идет через ложбину и на подъем.В ложбинку всегда после дождя намывает мусора и камешков плюс дорога хуже.Протокол подписывать отказался,правда в пояснении написал о плохом дорожном покрытии в левом ряду.Копий мне на руки не дали.Теперь пришло письмо из исполнительской службы.Что делать,не знаю.Сижу чешу репу.Обращаться к юристу или проще оплатить штраф и не париться.

Если кто может подсказать что то дельное,буду благодарен.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486504
Поділитись на інші сайти

конец фразы отвратительный. я бы написал, второй участник дд совершал разворот с нарушением п. такого-то пдд (ищи пункт о том, как нужно совершать поворот и определение крайнего положения на проезжей части)

"якомога ближче до узбіччя" убирай нафик - ты просто обязан был так повернуть

Я так написал потому что мне как-то надо біло обьяснить то что в протоколе я сгрешил и написал что уступил дорогу, чего на самом то деле и не делал так как и не должен был...

Так же я не написал что маршрутчик нарушил потому что он таки не нарушил

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486588
Поділитись на інші сайти

...

Так же я не написал что маршрутчик нарушил потому что он таки не нарушил

шо, ничего из этого не нарушил? :shock:

10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми

знаками чи розміткою.

крайнє положення на проїзній частині - положення транспортного засобу на відстані від краю проїзної частини (середини проїзної частини або розділювальної смуги), яка не дає можливості рухатися попутному транспортному засобу (у тому числі двоколісному) ще ближче до краю проїзної частини (середини проїзної частини або розділювальної смуги);
10.5. Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на смузі зустрічного руху, а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку.

не верю (с)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486626
Поділитись на інші сайти

Я так написал потому что мне как-то надо біло обьяснить то что в протоколе я сгрешил и написал что уступил дорогу, чего на самом то деле и не делал так как и не должен был...

я в протоколе написал "сами мы не местные, дорогу заблудил, потому что гладиолус" :crazy: так шо теперь, постанову не опротестовывать? :joking:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486627
Поділитись на інші сайти

я в протоколе написал "сами мы не местные, дорогу заблудил, потому что гладиолус" :crazy: так шо теперь, постанову не опротестовывать? :joking:

конечно же опротистовывать, но как мне объяснить свои слова в протоколе?

ЗЫ: узнал что можно пойти с усным заявлением к ротному и там все расказать...как думаете нужно ли?

а вот и наглядній пример того что ті не прав...присмотрись на рисунки...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486753
Поділитись на інші сайти

немного видоизменил заявление...

основные вопросы, стоит ли писать нарушения маршрутчика? Так как по тем пунктам если хорошо присмотреться, то он не нарушал...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/43939-voprosy-po-obzhalovaniyu-postanovleniy-deystviy-gai/page/21/#findComment-486934
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.