Перейти до змісту

Бортовой Журнал Tyz Ланос 1,5

Рекомендовані повідомлення

А я пересів на КІА RIO 2021 року, 23 тис пробігу. Звичайно що хотілось нове, але Ковід, а потім війна все обвалило. Тому  якось так, але  авто у хорошому стані, майже нове, ось повезу на ТО-2. буду писати заяву про відновлення гарантії, на СТО сказали що розглянуть заяву, побачимо. По кілометражу  ТО-2 не пропустив, а по срокам так, попередня власниця була через війну за кордоном- ось тільки повернулась. 

Що писати про враження? у порівнянні з Ланосом 2007 року це небо і земля.  У RIO комплектація бізнес, тобто максимальна на той період - клімат-контроль, купу датчиків (немає тільки датчика світла), камера заднього огляду, підігрів лобового і всіх сидінь, коробка автомат ( вчуся на автоматі їздити :) ) - короче космос. Чому КІА, завжди вони мені чимось подобались, та і корейський автовиробник загалом.  Поглядав на хетчбеки, подобався STONIC, але посидів у салоні і зрозумів що щось мені інтуітивно тіснувато, тому повернувся до  улюбленого седану.               

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4331-bortovoy-zhurnal-tyz-lanos-15/page/5/#findComment-2267941
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Гарантію зробили умовною. Пояснили так. Що при звичній гарантії дрібні поломки вирішують на місці - гарантіячи ні, а складні - відправляють дистрибютору і він вирішує. У моєму випадку якщ будуть поломки, не дай Бог, то все вирішує дистрибютер. Побачимо.

Після місяця їзди, вирішив проїхатись на Ланосі. Це капець - руль не крутиться,  авто тупе і не їде, гальма не такі, на перехресті чогось дьоргається і хоче заглохнути ( виявляється треба щеплення витискати :) ) До гарного швидко звикаєш

Писати щось конкретне про КІА немає що. 

* піду по форуму попитаю там, бо вчуся користуватись кліматом, АККП і т.д.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/4331-bortovoy-zhurnal-tyz-lanos-15/page/5/#findComment-2267975
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.