Перейти до змісту

Бортовий Журнал Лєночка-Лянуська

69 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Все это на словах хорошо и просто а в деле.. Подам на них жалобу, ну отдадут мне деньги.. Запомнят, меня, и на гарантийном ТО поменяют мне пол машины из нутри на старые детали). У нас же народ злопамятный.

Ну почему же на словах... Я писал жалобу и все, что нужно было поменяли. А ты решай сам, что для тебя лучше.

P.S. На такое гарантийное СТО, на котором тебя развели на 500грн. меня бы и тросом не затащили.

Зачем в таком случае нужна гарантия?

тут спорный вариант и без суда не розобратся, а за 110 грн. подавать в суд, мне дороже. Так как остальное без документов делалось. Но спасибо в следующий раз буду знать.. что делать если не захотят, будем писать жалобу). Хотя надеюсь что не будет следующего раза, машину буду беречь. Щас пробег 2500 км. и думаю до конца года не боде 4000 км пробега будет. Теоретически ничего такого не должно поломаться за 4000 км пробега до первого ТО, да и до ТО-2 кода будет 10000 пробега (максимум).

Кстати в любой гарантии пишет, если гарантийная вещь сломалась через владельца или других сторон. Вещь не подлежит гарантийному ремонту. Что они и утверждали, что я сломал!.

Так, при покупке даже, новой машины. Надо как и с Б/У ехать в СТО ) или мне так повезло.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

РЕМ-4 - спалив запобіжник від прикурювача :unsure: . Не правельно підключив ноут бук, не правельно вистав напругу, і мабуть через це запобіжник згорі. Нарешті купив запобіжникі, і сам полагодив) :)

витрати:

14 грн.

пок_ні-3 - Направляющий суппорт (4 болти) - 100 грн. - виявилось що не треба їх міняти мені.. - ура, вернув. віддали гроші :) .

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-906278
Поділитись на інші сайти

А можно услышать Ваше мнение о магнитолке - сам хочу такую себе вставить.

видео

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

фото

:)

Змінено користувачем husain
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-909522
Поділитись на інші сайти

husain огромное спасибо за фотки.

По поводу спаленого предохранителя в прикуривателе - у самого сгорал несколько раз при работе навигатора. Как потом выяснилось при разборке гнезда прикуривателя, там не очень удачная конструкция и усик с плюсовой клемы коротит на корпус гнезда, где находится минус. Так что если проблема повторится -сними прикуриватель а там разберёшся.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-910318
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

husain огромное спасибо за фотки.

По поводу спаленого предохранителя в прикуривателе - у самого сгорал несколько раз при работе навигатора. Как потом выяснилось при разборке гнезда прикуривателя, там не очень удачная конструкция и усик с плюсовой клемы коротит на корпус гнезда, где находится минус. Так что если проблема повторится -сними прикуриватель а там разберешься.

гм, может и у меня сгорел от него... Так как я Навигатор тоже подключал к прикуривателю.. Правда продал уже его :) немного жалею...

----------------------------------------------

Відкриваю, нову вітку спостереження.. Тюнінг. Так, вже доріс до тюнінга :boyan:

Тюнінг

ТЮН-1 - Тонування вікон - 500 грн. установка вітровиків в подарок :)

пок-14 - Вітровикі, зовнішні, русскі - 150 грн.

Це подарок машинці на 5 місяців, як ми разом) :theydance:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-921652
Поділитись на інші сайти

пок-15 - дезодирант, салона машини (шось не дуже гарно пахне :unsure: ) - 15 грн.

пок-16 - очищувач скла (літній, розводиться з водою) - 18 грн. (вроді)

пок_ні-4 - Ковпаки на дискі - 200 грн. - чорні, а дискі білі, якось не дуже виглядає. - поміняв на вітровикі та дезодирант для машини.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-921655
Поділитись на інші сайти

Зема давай фото тонованого автомобіля?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-922235
Поділитись на інші сайти

РЕМ-5 - Регуліровка бі-ксеонових фар (За Арсеном..).. Сказали що вони не регулюються, бо немає лінз, що можуть взятись, но 100% точності не обіцяють. В результати, як фара косила на право, так і косить, зато при включені дального світла, тепер нормально світить :) . Не за горизонт, а нормально. Да і ближні, крае почали світити, но не ідеально :( .

50 грн.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-928403
Поділитись на інші сайти

Відкриваю ще одну рубрику-спостереження) Подорожі - будуть висвітлюватись всі мої подорожі.. За місто (крім села). під назвою ТУР.

------------------

ТУР-1 - Івано-Франківськ-Калуш-Скелі Довбуша (Десь за Болеховом)..

мета: Cкелі Довбуша

дата: 1.01.2011 (ніч...)

проїхав: ~ 220 км.

максимальна шв.: 135 км. :) (начебто..)

витрати на бензин: ~ 140 грн.

опис/враження:

При виїзді з Калуша, зупинили даїшникі, по причині "підозріло їздите..". Провіряли чи пяний, раз дув в трубочку, показало 0.20. Хоча я не пив :unsure: . Потім почалось найцікавіше.. Питались чи я пив, ну я кажу не пив. А вони, у нас показує 0.20. Я не дивився в їх трубочку, але треба було. Но нічого, запросили вгості до себе в машину, при ходьбі до них в машину, звинуватили мене що я стояв на зупинці. А я якраз спеціально метрів 40 від зупинки був. Но вони кажуть що я був на зупинці, запитали чи піти їм поміряти. Я згодився, а вони на мороз. Хоча впринципі мене зупинили коли я вже десь метрів 100 відїхав.. Воопшем шуруємо в машину. Замітив що в москальських машинах, більше місця ззаді, чим в ЛАНОСІВ... :( . Там вони знову мене почали звинувачувати втмоу що я начебто пив. Пригрозились відвезти на еспертизу... Але не повезли). Дали знову подути в трубочку, але тепер офіційну. Перед тим, ознайомили з процедурою, що якщо я в нетверезому стані, то їх апарати не тілкьи покаже що я пяний, а і ще чек вискочить :D Європа :beer: епть) Тому запитали знову чи я хочу дути в трубочку.. Так зрозумів, хотіли хабар. Але зі штрафом 2500 грн., я даже каплі спиртного в рота ніколи не братиму, перед тим як сісти за руль. Навіть за добу. Тому звісно був впевнений втому що я не п'яний. Хоча вони так вправно почали мені доказувати що я пятив, а потім що я ше під кайфом :huh: , шо почав переживати. Да і це вперше мене в такому підозрюють. Перший раз дув в трубочку. Такшо було стрьомно. Но нічого, навіть якщо вони би вирішили сфалшувати результати, я би не здався. 2500 грн., для мене це мега великі гроші. Воошпем подув в трубочку (офіційну), після чого вони зразу, не дочикаючись результатів тесту, хотіли вихопити вмене їх прибор! Но я не дав, сказав, "почикайте, я теж хочу подивитись на результати!" подивились, результат 0.00. Після чого, вони попередили що на дорогах ожеледиця, щоб я був обережним. Та побажали щасливої дороги.. Ще певний час не міг відійти від такого шоку. Стрьомно все ж таки, вперше в такому підозрбвали, да і давно не зупиняли даїшникі.. Но нічо, потім попустило. Тепер навіть цікаво згадати, пригоду, як на Новий Рік мене зупиняли пузаті даїшникі. Кстаті зупинили, не палочкою, а мігалками. Типу як я, мега злочинець якого вони доганяли)) 8-) .

Сама подорож, не зовсім вдала, не найшли Скель Довбуша.. Десь там були, а самих Скель не бачили :( але нічого, на гору заїхав, зимою в сніг. На всесизонці! Після не находження тих скель, вертались назад, по дорозі заїхали в Гошівську Церкву. Помолились, тай поїхали назад... Але в цілкому, довільний, накатався :)

--------------------

ТУР-2 - Івано-Франківськ-Шегині(Границя Польщи)-Львів(Аква Парк)..

мета: Пиффко Польске та Шампунь

дата: 5.02.2011 (цілий день і вечір в дорозі, десь 12-15 годин..)

проїхав: ~ 450 км.

максимальна шв.: ~ 130 км./год. :) (начебто..)

середня шв.: ~ 72 км / год. (по навігатору).

витрати на бензин: ~ 300 грн.

опис/враження:

Їхав на зимових шинах, акуратненько. Зустрічав знайому.. Вона мені пивко подарила, та польський шампунь до машинки :) . Потім поїхали у Львів (Були в Аква Парку та деяким кафешкам Львова..), там дорога офігенна, ніодного горбика! Тіки вот в Шегині, кожний 100 метрів, лежачі поліцейські. та знаки 30 км. десь пару км.! Дуже не удобно. Но потім дорога до Львова, чудесна. :) Аква-парк вних гірший чим у нас. Обідно :(

--------------------

ТУР-3 - Івано-Франківськ-Калуш-c.Вашківці Чернівецька обл...

мета: Аннина Гора

дата: **.04.2011

проїхав: ~ 390 км.

максимальна шв.: ~ 120 км./год. :) (начебто..)

середня шв.: ---

витрати на бензин: ~ 280 грн.

опис/враження:

Їхали в монастир), на горі Вашківців. Анина Гора, там побудована Церква, а біля неї монастир. Є легенда, що колись давно під час війни, втікала Аня від воєнних, які хотіли її обезчестити.. Забігла вона на гору, та почала молитись. Воєнні які гнались за нею, не помітили її, бо гора вкрила своїм одіялом Анну. Після цього та побудували Церкву і монастир. Після того та гора має чудодіючу силу.. Сціляє людей від різних хвороб, та виконує всі бажання). Але я забув загадати бажання :( . Тим не меньше, подорож була, цікава, ніразу не блудили. Їхали по навігатору, поки телефон не накрився, на поливині шляху... Але всерівно найшли дорогу)

--------------------

ТУР-4 - Івано-Франківськ-с.Васючин-c.Свірж Львівська обл...

мета: Свіржський Замок

дата: 15.05.2011

проїхав: ~ 260 км.

максимальна шв.: ~ 148 км./год. :) (начебто..)

витрати на бензин: ~ 200 грн.

опис/враження:

Блукали в пошуках сосісок)) як виявилось в Біберці сосіскі це дефіцит. Пів дня падав дощ, вагались їхати чи ні, але поки доїхали, дощ закінчився. Замок прикольний ззовні, всередині трохи гірший.. Щоб увійти в нього, шукали сторожа.. потім шукали в пошуках лісу.. щоб пожарити сосіскі з вином. Також вжарили зефір. А він загорівся)) іто довго горів! :mellow:

--------------------

ТУР-5 - Івано-Франківськ-Львів

мета: семінар Яндекс + халявний обід

дата: 27.05.2011

проїхав: ~ 290 км.

максимальна шв.: ~ 151 км./год. :) (начебто..)

витрати на бензин: ~ 230 грн.

опис/враження:

Виїхав в 6.50, хоча планував в 6.30.. Не найшов флешку, щоб в дорозі слухати музику. Прийшлось слухати радіо, але при виїзді з Франківська, воно почало барахлити, не ловило хвилі( В Рогатині виключив взагалі радіо. При заїзді в Львів включив, як не странно за 30 км до Львова, радіо норм лапало. В Рогатині, не туда поїхав, тому їхав не по головній трасі( Але якось доїхав.. дорога звісно гірша була, тому прибув аж в 9.40 до району Сихів. Але не запізнився на семінар. Якраз вчасно прибув. 8 годин чудового семінару. Думаю у Київ поїду у Вересні знову на їх семінар, але вже мабуть на поїзді.. Хоча.. якщо на машині, то це буде, мега-супер цікава подорож.

--------------------

ТУР-6 - Івано-Франківськ-Львів

мета: Тест-драйв в автосалоні Сітроен + наїстись в Макдональдсі)

дата: 18.06.2011

проїхав: ~ 280 км.

максимальна шв.: ~ 130 км./год. :) (начебто..)

середній росхід / 100 км.: 6.75 л

витрати на бензин: ~ 180 грн.

опис/враження:

Думав їхати на поїзді, але.. влом вставати в 5 ранку, воошем в останній момент вирішив рулити на Лянусі. Думав брати попутчиків, але після посліднього досвіду, 8 грн. за те що до майже бурштина.., іто одного попутчика.. забив балт. Думав що мало, але тепер підрахувавши.. десь так і виходило би з плюсами якби 3-4 чоловік віз.. гм. Воопшем рулив далі, ніде не зупинвся, і це вмене вперше, ніде не блукав! Їхав без навігатора і карт, набагато лекше без цього всього їхати. Перед цим в яндекс панорами подивився до місця прибуття, де я мав приїхати. Запамятав, і по пам'яті їхав. З легкістю найшов то місце, тоха були проблеми з паркуванням.. Не можна було розвертатись на дорозі.. чи то магістраль називається) 3 ряда з одної сторони і три з другою. Їхати по такій дорозі, один кайф! Дорога супер.

Їхав на машині спокійно, не швидко, думаю середня швидкість 70 км / година. За мною їхала червона хонда, від практично самого Франківська) До самого Львова, тілкьи коли я звернув на вул. Стрийську, вона поїхала дальше, навіть якось сумно стало, все таки разом їхали 2 години. Деякі побачення тривають і меньше... :oops: . ))

приїхав.. якраз вчасно, ще навіть 20 хв. в запасі було. Походив по салону, повтикав на Сітроени. ОФігів від росхіду сітроену С4,

4.7 л заміський цикл

8.8 л міський цикл.

двигун 1.5

120 к.с.!

Зовні машина дуже гарненька. Хоча це походу хечбек, но він великий та комфортний. Сівши всередину, вмене таке відчуття ніби сів в танк) Незнаю чи то після ЛАноса так чи що.. Місця багато з моїм ростом 188см! Також замітний великий руль, я би не сказав що це плюс.. Хоча і не мінус, так як на рулі додаткові кнопочки, Клімат контроль (дуже класна штука! ставиш бажану швидкість, і машина сама набирає швидість до установленної швидкості) цікаво чи таке на ланос мона поставити ) . Також цікава штука яка підсказує на якій передачі їхати! Нажаль забув як вона називається. Цікаво чи таке на ланос можна поставити).

Підвіска C4, дійсно пристосована до наших доріг, ями на ній практично не відчутні. Вхід в яму дуже плавний, і практично не замітний, не то шо ланос... Гідропідсилювач руля, крутиться дуже, дуже легко. Порівнянно з лановським підсилювачом, набагато в С4 лекше крутиться. Хоча як на мене, руль в машині має крутить важко.. Тому для мене це мінус. Набирає швидкість дуже плавно, та незамітно, невстиг мабуть привикнути до машини.. Але тривалість тест-драйву, приємно здивувала. Їхали, не пару метрів а км 10 ) може і більше. Не то що у нас.. Того року на тест-драйв Логана прийшов.. навіть руль помацати не дели! Також, на тест-драйву від Сузукі, там взагалі проїхали по стоянці Арсену все. Одним словом жлобство. Так зрозумів чим більше місто тим більше позволено у всьому).

Чи купив би машинку сітроен С4 ? за 150 000 грн. якби були такі гроші.. Я би мабуть вагався, і придивлявся ще до інших машин, таких як Сюбару, хонда та інші. Можливо би і Рено взяв. Хоча хз. Час покаже) Але ці гроші машина коштує 100%. З такими росхідом палива! та 120 к.с. і виглядом. Дуже спокусливо)

А також в макдональдсі виграв 2 банки кока-коли). Наївся там по повній, що коли приїхав додому, вечеряти практично не хотілось) Незнаю якої хімії вони туда впіхають, но дуже смачно як не крути

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-928447
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В машині появились, страшні скрипи сзаді! Поїхав в укравто. Так як завжди, не особо привітні.. Трохи по футболили)) Спочатку до гарантійного інженера, він мене до тьотки, на діагностику ходової, вона до менеджера по гарантії. А він до інженера) Вже заплутався куда бігав, з того всього нарешті почали виконувати свої обовязки і рішили спочтку щоб проїхався інженер зі мною в машині, бо можливо там сідушка скрипить.. Так і було. Він порадивмені перевязати ізолентою гачки що кріплять сидушку, і все пройшло :) . Ура).

Запобіжник до прикурювача, походу знову згорів, бо ноутбук не хотів працювати від прикурювача :angry:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-945109
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ПОК-17 - брілок алкотестер image_8875.jpg

ПОК-18 - очищувач салону image_40614.jpg

всі витрати 105 грн.

типу як подарок на 6 місяців) :romance:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-954586
Поділитись на інші сайти

ПОК-17 - брілок алкотестер

Прикольно!! І як показує, якщо пиво випити щось показує?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-955548
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

ПОК-17 - брілок алкотестер

Прикольно!! І як показує, якщо пиво випити щось показує?

Ну коли міцного пива випю, то показує червону лампочку це більше 0.20 ..

через годину дві.. жовту, коли тверезий то зелену.

Вроді працює :) Здається в таку я дув коли даїшники зупиняли і казали що вмене 0.20.. )) правда потім коли дув в офіційну яка мала чек мені видати (це як вони говорили...) писало 0.00

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-972830
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

husain ну як там твоя машинка поживає?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-1154019
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

ТО1- 1100 грн - приблизно...

ПОК-19 - наклейка Кажан :rolleyes: - 30 грн

ТУР-7 - Івано-Франківськ-Городенка (Поточище)

мета: наїстись, подихати свіжим повітрям... ну воопшем до родичів)

дата: з 2011-2012...

проїхав: ~ 170 км.

максимальна шв.: ~ 180 км./год. (начебто..)

середня шв.: 80-90 км.

середній росхід / 100 км.: 6-7 л (взалежності який бензин)

витрати на бензин: ~ 150 грн.

опис/враження:

Дорога гарна переважно всюда, тільки жаль що не велика. Ніби то траса але 1 полоса. 2 спуски де кочусь без включеного двигуна. Раз поліцаї зупинили <_< перевищив швидкість... 92 км ) в м. Городенка. Штраф 700 грн, всетаки прийшов :cry::( В звязку з цим відриваю нову рубриу ШТР (Штрафи)...

ШТР - Штрафи за порушення ПДР, начебто хабарі тощо..

ШТР - 700 грн. за перевищення швидкості, 92 км з позволений 60..

ШТР - 50 грн.

jasonua - нормально, продавав, продавав тай передумав бо нажаль ні грошей нма тай подорожала машина яку хотів собі брати взамін цієї.. Може через 1 рік буду пробувати продавати, якщо з фінансами покращиться :joking: Було б добре, ато від машини якшо чесно якогось задоволення не получаю, тільки весь час думаю де найти майстра... От знову щось скрипить але вже спереді коли руль повертаю, а ще тормозны колодки троха стерлись, почали скрипыти :mellow:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-1193324
Поділитись на інші сайти

husain, по правилам форму запрещено использовать красный цвет.!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-1194304
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Ау.. є хто з Франківська живий??))

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/40956-bortoviy-zhurnal-lienochka-lyanuska/page/2/#findComment-1502541
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.