Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Щось закортіло написати про свою машинку…

ЧАСТИНА ПЕРША :rolleyes:

Катаюсь на своєму LanosІІ SX made in Korea `03 вже більше року, тому з фото-звітами та послідовністю викладення якось буде не дуже.

І так, почалось все 13-го числа 5-го місяця минулого року: купив машинку у першого її власника.

gallery_19248_1416_13624.jpg

Авто 2003-го року випуску, пробігу було 54тис. взагалі сміх для її віку. Взимку на авто не їздили, а останнім часом попередній власник їздив на новенькій октавії…

В навантаження з авто дістались дві шиповки амтел НордМастер.

gallery_19248_1416_59328.jpg

По комплектації було наступне:

-2 подушки безпеки,

-кондиціонер

-АБС,

-порадував новий дизайн дверних карт

-передні ел. скло підіймачі,

-праве дзеркало з ел. приводом,

-антена з ел. приводом,

-магнітофончик піонер (модель якось не ідентифікував, але звук приємний)

-інші по формі передні сидіння ніж в кузові Т100, а також відсутні задні підголівники (хоча при мому рості в 168см вони там зовсім не потрібні)

-заводські литі диски зі стоковою Kumho

-антикор по самі вікна ;)

-тонування (доволі темне, в темряві дуже погано видно) 8-)

-мультик на КПП

Зовнішній вигляд авто був просто ідеальний, (та і зараз, після кожної мийки не можу нарадуватись стану лакофарбового покриття). Колір доволі індивідуальний, сірий металік (95U), значно темніший від звичайного сріблястого. Салон в принципі теж був в майже ідеальному стані, за виключенням кількох царапинок на салонному пластику, та затертості обшивки на потолку (яка була видалене ванішом для килимів).

Покатавшись пару тисяч км вирішив провести ТО-60, стрьомненько було чекати ще 4 тис: замінили всі фільтри, ремні, роліки, рідини. Також замінив стокові амортизатори на каябу газ-масло (сподобались ще з попереднього авто, стокові- просто жах, авто плавало по дорозі, в порівнянні з каябою).

Ще до покупки авто, друзяки подарували на ДН бортовик БК Спорт 4.2, який при першій же можливості був встановлений

В кінці червня віддав авто на обезшумку дверей. Робив у Фетуса, хлопці своє діло знають, за 4 години зробили 4 дверки і це зі змиванням антикору. Враження- супер! Стало значто тихіше, не так сильно чути шум вітру, гул сосідніх авто і т.п.

Після обробки дверей- вирішив замінити штатні динаміки, на зад поставив б/у овали соні, а на перед прикупив 13см Helix X-MAX 5. В ланосі передні динаміки не стандартного розміру, тому довелось переробляти передні подіуми. Покатавшись кілька днів зрозумів, що 13см надто мало на фоні задніх овалів, тому вирішив ставити 16см. Фінансами я сильно обтяжений не був, тому вибір впав на коаксіальну двох-полосну систему Helix dark blue 6.1

Helix_DB_6.1.jpg

Під 16см зробив ось такі проставки з МДФ товщиною 18мм

gallery_19248_1416_29366.jpg

паралельно обклеїв задню полку віброю…

Звук став приємнішим, зад можна навіть приглушити без шкоди для низів :music: (щоб пасажирам не сильно по вухам било)

Далі буде...

Змінено користувачем Vad_Ok
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/
Поділитись на інші сайти

Поздравляю! Читаю твой журнал и как дежавю какое-то тоже брал машину в мае 2005 года,тоже корейца в Т-150 кузове,в таком же цвете и с таким же пробегом и годом выпуска)) Ну прям мистика какая то) Если содрать молдинги,то я бы подумал что это моя машина)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-612694
Поділитись на інші сайти

Самое плохое что в балончиках нашей краски нет,я хотел подкрасить кое-какие детали и облом(

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-612727
Поділитись на інші сайти

Самое плохое что в балончиках нашей краски нет,я хотел подкрасить кое-какие детали и облом(

Я знаходив, хотів пофарбувати дзеркала... але краще би я того не робив з балончика :verysad: виявилось дуже крупне зерно...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-612736
Поділитись на інші сайти

ЧАСТИНА ДРУГА

Далі була поїздка в Крим, півострів Тарханкут.

Відпочинок вдався на славу, проте безслідно для авто не пройшов :sinyak: , місцеві дороги були розбиті просто в хлам.

З`явився стук в передній підвісці, а також не зрозумілий стук при рушанні…

Результатом поїздки на СТО стала заміна втулок стабілізатора а також задньої подушки двигуна.

В середині літа прикупив собі комплект зимової гуми Nokian WR G2

0765343.jpg

та два б/у 14 стальних диски. Покупка виявилась дуже вдалою, оскільки на початку вересня ціна підскочила майже в півтора рази :blink:

В кінці літа замінив свою сигналку алігатор на діалогову Пандору 2000

1132633.jpg

(от тільки щоб подешевше обійшлось- взяв без релюх на автозапуск двигуна)

Стокова Kumho не дожила до кінця сезону і довелось прикупити собі нову гуму на літо. Вибір стояв між Нокіаном і3 та Фулда ЕкоКонтрол

0838453.jpg0897783.jpg

по своїх характеристиках шини дуже подібні, але можливість взяти і3 зі знижкою зіграла рішаючу роль у виборі…

«Перевзувшись» просто не впізнав свою ланьку, гул шин майже повністю зник, в салоні враження повної тиші, в повороти входить як по рейках… Одним словом СУПЕРРРР… :energy:

В жовтні пішов на два тижні у відпустку і вирішив трішки зайнятись підготовкою авто до зими.

За пару днів встановив підігрів передніх сидінь «Ємеля УК2», підігрів дзеркал, зробив шумку криші, та паралельно поставив штурманський плафон.

i-2702.jpg

(фото зтирине :oops: )

По сімейним обставинам змушений був встановити фаркоп :rolleyes:

gallery_19248_1416_19886.jpggallery_19248_1416_1284.jpg

Потім прийшла зима і все що з нею пов’язано (морози, гори снігу, тягнучки і т.п.)

Дуже порадувала нова гума, жодного разу в дорозі не підвела :yes: Хоча одного разу таки засів на пузо, що правда лише по своїй доброті душевній. Навалило снігу, під офісом тех. персонал не встиг розчистити парковку, і щоб хоч ще хтось став біля мене я вирішив засунутись якомога далі в нечищену парковку… короч все закінчилось повністю вивішеними задніми колесами (під пузо нагріб гору снігу) та потраченими 15-ма хвилинами обідньої перерви, з колегою озброїлись лопатою та чистилкою для снігу і почали «розкопки»…

При сильних морозах двигун заводився без проблем, з пів тику, як то кажуть. От тільки сильно пошкодував що зажав змінити мастило в коробці на синтетику, на морозі передачі включатись зовсім не хотіли, потрібно було, перед виїздом, по кілька разів всі передачі попереключати і тільки потім починати рух.

Попогрійки та підігрів дзеркал свою справу робили на відмінно і дискомфорту від холоду не відчував ні я, ні передній пасажир.

Десь в січні-лютому отримав не приємний сюрприз, якесь мудило-таксюра, на червоному опелі омега, в’їхав мені в заднє крило, та поцарапав бампер :(

gallery_19248_1416_228.jpg

Спрацювала сингалка, але доки вибіг - вже нікого не було, єдине що зміг дізнатись- марку авто… Короч гайців викликати сенсу не було, бо кого і де шукати- не зрозуміло, а жаль, бо сказати йому я мав що…

В кінці січня обзавівся новим програвачем Alpine 9812RB… Після підключення звук став просто відпад! :music::woohoo:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-612751
Поділитись на інші сайти

ЧАСТИНА ТРЕТЯ

На початку весни вирішив доробити шумоізоляцію до стану FULL, але перед цим потрібно було відрихтувати заднє крило. З цією проблемою вирішив звернутись до партнера клубу Рими, домовились про пофарбування крила та заднього бампера. Трохи переймався тим що при локальній покрасці могли не попасти в колір, тимпаче про таку можливість не однократно Рима наголошувала в своїй темі, але коли побачив свою автівку після ремонту - був відверто вражений, різниці між старою фарбою та новою взагалі не помітив. За що я дуже вдячний майстрам-професіоналам :beer:

Нарешті добрався до шумоізоляції…

Купив у Фетуса 13 листів Візомат-МП, 2 листи Сільвера, Лист сплена 8мм і лист 4мм, вдома ще було 1,5 листа сільвера… трішки подумавши- прикупив ще два листи вікарівського аналога сплена товщиною 4мм.

Вирішив розпочати з багажника. З початку обклеїв сільвером кришку багажника, потім заклеїв спленом в 4мм і почепив обшвку кришки багажника придбану у badman-а. Після цього, робота трохи завмерла, потрібно було дістати десь монтажний фен для укладки Візомата…

Трішки помудохавшись дістав таки фен та продовжив роботу: зняв обшивку багажника, озброївся пляшкою розчинника та кількома ганчірками прийнявся змивати свій антикор.

Антикор- чудова штука, доки її не доведеться змивати 0_о Після двох годин згадування нецензурних слів багажник став більш-менш чистим і я прийнявся за роботу з новим натхненням. Сільвером обклеїв задні крила, клеїв якомога далі, щоб по максимуму добратись до задніх стійок криші, (вони таки перестали дзвеніти як консервна банка). Далі настав час візомата. Як виявилось процес не такий вже й швидкий, дві руки явно замало, з початку відрізати шматок, потім прогріти, приклеїти і прикатати… короч за вечір дня мене вистачило лише на 2,5 листа, після чого біля 11-ї зайшов до будинку і вирішив відкласти процес до вихідних (зранку прокидатись на роботу, а після сидіння раком в багажнику по всьому тілу була ломота)

В суботу, озброївшись додатковими руками, свої коханої, продовжив почату роботу.

Доклеїв візоматом багажник і перейшов до салону.

gallery_19248_1416_159702.jpg

Спочатку планував обклеїти задню частину, а передню іншим разом, але робота якось так пішла, що розібрали весь салон )))

Закатавши задню частину я зрозумів що трохи захопився і з таким темпом мені просто не вистачить матеріалів (забігаючи на перед, скажу, що так і трапилось, не обробленим лишився моторний щит). Після прикатування останнього шматка візомату почав клеїти другим шаром поліфом (аналог сплена від вікара). Поліфом дешевший від сплена але є в ньому й деякі мінуси: поверхня сплена гладка, з закритими порами, а у вікара поверхня шершава, а ще у вікара є специфічний запах, чимось нагадує попівське кадило ))

gallery_19248_1416_133262.jpg

gallery_19248_1416_118525.jpg

gallery_19248_1416_34577.jpg

Після обклейки поліфомом приступили, в терміновому порядку, до збірки салону, в неділю було велике свято та ще й потрібно було їхати, тому стояла задача закінчити в суботу…

Процес складання салону супроводжувався невеличкими істериками з мого боку, оскільки після проклейки на деяких болтах просто не вистачало довжини… Вся робота закінчилась близько 12-ї ночі…

Результатом був задоволений як слон.

Наступного ранку мені настав капець… Коліна, спина, руки, пальці, все крутило і ламало 0_о але ж головне результат! 8-)

І так, до Full не вистачило зовсім трішечки: проклеїти спленом багажник та зашумити моторний щит (думаю наступні пару тижнів виправлять склавшуся ситуацію)

Далі буде…

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-618971
Поділитись на інші сайти

Може хто підкаже, роблячи шумоізоляцію, побачив не задіяну ось таку фішку на 4 контакти:

gallery_19248_1416_28731.jpg

У кого які думки, що то може бути?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-619003
Поділитись на інші сайти

Привет! Отличная работа,но в свою бы машину я визомат бы и бесплатно не положил)) Не перевариваю его.

Этот разъем,где-то обсуждался на форуме,и помойму это связано что-то с подключением автоматической коробки передач!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-619048
Поділитись на інші сайти

Как то делал человеку ланос,у него двери были закатаны именно им,ты не повериь во что он превратился,в однородную массу с пылью,грязью и т.д и начал отслаиваться,вот покалупал его несколько битых часов и после этого понял что я его не люблю)

Еще было что на крыше (черной) от температуры видимо,он повздувался и взялся воронками.

Змінено користувачем Vyper
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-619074
Поділитись на інші сайти

НАШІ ДНІ

Давно то було, мабуть місяців 5-6 тому, будучи на УкрАвто поцікавився корпусом пічки під воздуховоди...

Я був в шоці, у мене прийняли замовлення :blink: Що правда, довелось чекати чи мало, та й подзвонював їм кожні два тижні, цікавлячись станом замовлення.

І ось на минулому тижні трапилось чудо!!! :energy: Приїхала, НАРЕШТІ!.. Довго не думаючи мотнувся у відділ запчастин і швиденько забрав її (доки хтось не перехопив <_< ). Паралельно прикупив два перехідниски з кришки на повітроводи, а також не втримався і купив собі окулярник з лачика (жах 110грн за шмат пластмаси, єдине що радує- не валяються окуляри де попало).

Окулярник став як рідний, правда довелось трішки зточити направляючі, вони товщі ніж дирки в кузові, а от вінти що йдуть в комплекті підходять на всі 100%

gallery_19248_1416_17262.jpg

Дочекавшись вихідних таки доклеїв багажник спленом і поставив на місце пластик.

Далі почав мудохатись з пічкою... Нижня кришка пічки тримається лише на трьох вінтах, але ж спробуй до них підлізти :wall:

gallery_19248_1416_67077.jpg

Потрібна була лише нижня кришка, але її в замовлення ставити принципово відмовляються, тому довелось брати весь корпус

gallery_19248_1416_6982.jpg

gallery_19248_1416_139760.jpg

gallery_19248_1416_117479.jpg

Після повної збірки все виглядає ось так:

gallery_19248_1416_142723.jpg

gallery_19248_1416_57356.jpg

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-619131
Поділитись на інші сайти

Вирішив подивитись на свої свічки після пробігу в 1тис. км

раніше стояли "Чемпіон" а зараз по рекомендації Зорика from AutoUA спробував поставити ось такі:

gallery_19248_1416_45564.jpg

пробігу на них ще дуже мало, але дуже вже кортіло подивитись на їх стан:

gallery_19248_1416_94398.jpg

стан, можна сказати, ідеальний на всіх чотирьох... Подивимось що буде далі :rolleyes:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-624181
Поділитись на інші сайти

Псля кількох знімань обшивки багажника рідні пістони стали, м'яко кажучи, ніякими...

Сьогодні вирішив заїхати на Лепсе та прикупив ось таких пістончиків по 2грн/шт

gallery_19248_1416_33393.jpg

спробував один вставити- ніби міцно тримається, на вихідних буду міняти... :rolleyes:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-628607
Поділитись на інші сайти

поцікавився корпусом пічки під воздуховоди...

якщо можна, розкажи детальніше. Що треба купити і скільки це обійшлося. Подумую собі зробити таке. Судячи з фото, воздуховоди або прокладав коли робив шумку або вони там були. Але їх видно тільки під пасажирським сидінням. а під водійським?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-628636
Поділитись на інші сайти

Воздуховоди йде 2 лівий/правий, ще 2 перехідники лівий/правий і нижня кришка пічки... детальніше можете глянути

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

і ось

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-628645
Поділитись на інші сайти

детальніше можете глянути

дякую. займуся мабуть ближче вже до осены, а поки почитаю :) дякую за наводку

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-628711
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сьогодні хотів подивитись на свій регулятор холостого ходу...

І нічого у мене не вийшло :shecry:Хто знає як можна зняти РХХ на 1,6 з АБС?

Не можу підлізти жодною викруткою, всі впираються в блок АБС, пробував просто затснути біту в ручних тісочках, але не можу нормально притиснути і починає злизуватись вінт :sos: Допоможіть порадою!..

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-636061
Поділитись на інші сайти

Есть такие наборы в чемоданах (у меня такой). Там есть вороток и головка с отверткой на конце. Вот ей я и откручиваю. B)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-636108
Поділитись на інші сайти

У меня была такая-же ситуация с РХХ.Помог маленький реверсивный ключ-трещотка под маленькие биты :ay-yay:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-636116
Поділитись на інші сайти

Мммдя-а... І коли я вже обзаведусь толковим набором інструментів... :verysad:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-636187
Поділитись на інші сайти

Гораздо проще и удобнее открутить дроссельный узел от ресивера (2 болта на 12 вроде) и потом уже снимать РХХ да и вообще все там чистить. И готовь запасные винтики на РХХ, а то с завода они на герметике, и если отвертка раз сорвалась - винтику уже будет хана :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-636289
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Детективчик наших днів

(не вигадана істроія що з'їла частину нервів, трохи сумбурно але може для когось буде повчально)

03.07.2010 приїхав зі свою дівчиною до батьків в село. В той день брат зі свою дружиною на власному авто поїхав до батьків дружини.

Коли почало темніти- загнав своє авто в гараж що звільнився. Наступного дня близько 13-ї повернувся брат з дружиною і запропонував нам поїхати з ними в METRO подивитись якісь речі для поїздки на море з палатками. Десь біля 15:30 ми приїхали на авто брата до магазину і пробули в ньому до 17-ї. Після METRO заїхали ще в декілька місць і близько 18-ї повернулись додому.

Через хв 15 до двору підїхав автомобіль ДАІ з районного відділку з якого вийшли 4 працівники внутрішніх справ. Запитали у мене чи є я власником автомобіля Деу Ланос сірого кольору з держ. номером "АІ ****" (дві останні букви не назвали). Я з повним недоумінням ствердно відповів. На що прозвучала фраза одного з працівників даі що такий автомобіль за показами свідків в сусідньому населеному пункті о 16:30 збив дитину. Дайці попросили оглянути автомобіль на предмет пошкоджень. Довго не думаючи (аби відчепились пошвидше і не давати зайвих підозр) вигнав авто з гаража і надав його для огляду (В період коли приблизно сталось дтп на протязі кількох годин йшов доволі сильний дощ, а оскільки авто стояло в гаражі- воно було бсолютно сухим). Зробивши зовнішній огляд авто, мені було запропоновано дати письмове пояснення що я робив і де знаходився у вказаний час. десь з пів години я давав письмові пояснення, а паралельно з цим працівники даї запросили понятих і почали проводити офіційний огляд авто. авто було детально оглянуте, зфотографоване з різних боків та складений акт про те що пошкоджень на авто не виявлено. Як додатковий доказ свої непричетності я показав дайцям покази БК де за 04.07 була зафіксована одна поїздка протяжністю в 19 секунд (час затрачений на виїзд з гаража).

Далі працівники знаємо яких органів сіли мовчки в авто і почали вже відїзджати, я їх зупинив і зі щирим здивуванням запитав "що робити далі?". На що почув сухе: "Ми Вам віримо... Ну може ще подзвонить слідчий і задасть декілька запитань..."

Далі сподіваючись що це вже кінець, почалось обговорення ситуації що склалась на сімейній раді... Але фіг там, то був лише початок...

через хв 15-20 після від'їзду патрульного авто приїха ще одна автівка з синіми номерами, вийшов чоловік в штацькому, на нашу вимогу представився і показав свої документи, виявився слідчим з обласного даі (шкода не перевірили і не записали дані попередніх чотирьох чоловік, реально вся сімя була дуже розгублена). Ми пояснили що пояснення я вже надав, авто оглянули і всі вже поїхали. Він ще раз попросив оглянути авто, передзвонив попереднім візитерам, попрощався і поїхав собі.

О 20:30 з дівчиною поїхали до неї додому (в м. Київ). О 21:51 зателефонував слідчий з області і попросив про зустріч. Їхати я вже не мав ні бажання ні можливосі (випив пляшечку пива для зняття стресу), тому домовились що він сам приїде до мене. Привід для розмови виявився формальним, звірити номер кузова і номер в тех.паспорті. О 22:30, після перевірки документів у нас була не офіційна розмова, і я нарешті зміг розпитати що взагалі відбувається і яким боком тут я. Історія була наступна:

Маршрутка зупинилась для висадки пасажирів, водій включив поворот щоб відїзджати, і побачив в дзеркало заднього виду що на великій швидкості наближається сірий ланос. На зустрічному курсі йому рухався опель, який щоб уникнути зіткнення з ланосом почав екстренно гальмувати. Ланос зигзагом проскочив між маршруткою та опелем, і судячи зі слів слідчого збив хлопця який з мамою стояв перед маршруткою (у хлопця, попередньо, перелом ноги). Ланос не зупинився і поїхав на великій швидкості далі. Водій опеля спробував наздогнатии його, але у нього нічого не вийшло, він повернувся до місця дтп і сказав водію маршрутки що на ланосі номер починається на "АІ ****" що співпадає з початком мого номера. Слідчий розповів що начальство йому сильно поїздило по вухах (і не тільки) після доповіді що моє авто не причетне до дтп, і що йому буде зараз дуже не переливки при пошуках потрібного авто.

Перші думки на наступний день після безсонної ночі: невже у мого авто є двійник, чи може просто збіг обставин (в районі зареєстрований лише один сірий ланос з подібним номером і він мій, це зі слів слідчого), день якось минув сам собою. Сходив за консультацією до юристів на роботі, які порадили не перейматись особливо, а також до начальника служби безпеки. Начальник СБ порадив для перестраховки звернутись до метро і попросити відеозаписи з камер спостереження (хоча ймовірність того що мені їх хтось дасть- дуже мала), як доказ того що я і мій брат, який має право керувати моїм авто, весь час знаходились в магазині.

06.07 о 18:50 зателефонував слідчий з районного даі і попросив щоб я приїхав до них на власному авто (проснулись ідіоти, за такий час можна 5 раз відремонтувати пошкоджене авто). Після такого прохання я швиденько включив дурника і сказав що потрібно відпроситись у шефа і що перетелефоную. Тим часом сам почав дзвонити всім знайомим юристам.

Всі в один голос кричали щоб не їхав на своєму авто і взагалі хай присилають повістку. (натяк був ясний, можуть забрати на штрафмайданчик і зробити з авто все що завгодно, а потім доказуй що було не так). Трішки подумавши вирішив відповісти що на роботі завал і начальник не відпускає. Набрав номер з якого дзвонили- не відповідаєть... ну думаю виклик є, потрібно буде- сам передзвонить. через 3 хв дзвінок і зкинули... :blink: йомайо! що за нахабство?! У мене зязок на шару, але фіг тобі сам телефонуй!.. Через 5 хв мєнт таки перетелефонував, я пояснив що не приїду і далі поцікавився що вони взагалі хочуть почути від мене. подальший діалог ввів мене в шоковий стан:

-які є до мене запитання?

-потрібно щоб Ви дали пояснення...

-я давав письмове пояснення ще 04.07 в присутності свідків!

-ну... потрібно провести огляд авто

-Як огляд? :blink: в той же день працівники мвс провели огляд і склали відповідний акт в якому розписались присутні свідки

-да? кхм... а у мене немає його, ну потрібно ще автомобіль пофотографувати

тут я вже не витримав:

-які ще фотографії?!! при огляді авто зробили мабуть з півтори сотні знімків, ви що знущаєтесь з мене?! У мене складається враження що Вам передали не всі документи по справі...

-ну виходить що так...

-Знаєте що, я можу порадити Вам одне, поговоріть з вашими колегами що були на оформленні, у них все є, а ще у мене є куча свідків які підтвердять що такі дані надавались...

після цих слів на іншому кінці поклали трубку...

Наступний день 9:46 знову дзвінок з рай.відділку вже інший інспектор просить приїхати на свому авто у відділок, знову посилаюсь на зайнятість на роботі і пропоную інший варіант зустрічі, або наступного дня приїду до них (без авто але зі своїм юристом) або хай самі їдуть до мене і на офісній парковці роблять огляд авто і я надам всі пояснення в присуності свідків... якщо такі варіанти не влаштовують то приїду я до них лише по повістці. інспектор сказав що передасть інфо керівництву і передзвонить пізніше.

Паралельно з цим звернувся до СБ метро з приводу відеозаписів, де мені культурно пояснили що відео нададуть тільки по запиту з правоохоронних органів, а самі записи поки збережуть...

З не дуже втішними новинами повернувся в офіс, розповів свому нач. СБ Він вирішив мене підбадьорити і пообіцяв що спробує щось придумати по своїх каналах.

Об 11:15 знову зателефонував слідчий з даі і сказав що вони через годину самі приїдуть і уточнив адресу... десь біля 14:30 зателефонував сам йому і запитав де вони "лазять" мол у мене так і робочий день скоро закінчиться... у відповідь почув не зовсім зрозуміле: "у нас тут дтп, мене викликали, я не встигну, може напарник встигне". Короч до кінця дня так ніхто і не приїхав...

Нач. нашого СБ таки зміг мені допомогти, дав контакти нач певного управління (не буду казати якого, але там цяцьками не бавляться) він дав своїм підлеглим команду, вони направили запит в метро і я таки нарешті отримав такі бажані записи з камер спостереження.

Паралельно з цим батьки звернулись до знайомого адвоката (він був раніше опером, а потім начальником управління в одній з областей України). Він в телефонному режимі поставив на місце слідчих і пояснив що краще б вони займались ділом а не ковиряли міцки законослухняним громадянам. За пару днів після отримання відеозаписів до мене повернувся душевний спокій та пройшли страхи того що ось так на рівному місці з мене могли зробити цапа відбувайла... :ay-yay:

А тим часом на одометрі вже 77777км, політ нормальний

gallery_19248_1416_946.jpg

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-665565
Поділитись на інші сайти

Ну и история....благо что все уладилось! :wacko:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/27068-bzh-lanos-ii-sx/#findComment-665869
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.