Перейти до змісту

Страхова компанія УПСК. Реально не очікував

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні закінчився мій перший досвід спілкування з страховиками. Машинка моя (Сенс) була застрахована у страховій компанії УПСК (так вимагав банк, де брав кредит).

Зо два тижні назад сталася невеличка неприємність - машина стояла під будинком офісу. Під обід на вулиці добре потепліло і з криші почав падати лід. Один благополучно попав у задню праву стойку і залишив вмятину діаметром десь 5-6 см. Вмятина невелика, але подумав, раз є страховка - треба попробувати. Позвонив у страхову, попросили під'їхати. Під'їхав. Експерт оглянув вмятину, пофоткав авто з різних ракурсів, саме пошкодження. Дав декілька паперів заповнити. На все про все хвилин сорок. Сказав - робиш (або не робиш), приносиш акт виконаних робіт, гроші за мінусом франшизи повернем. Реально вартість точки ремонту з покраскою лакуванням узгодили з експертом на рівні 140-150 у.о. Знайшов підприємця, який виписав мені акт виконаних робіт. Приніс в страхову. Сказали що все гуд, гроші виплатять на мій особовий рахунок або на картку. Я не встиг принести реквізитів свого банку, бо троха захворів, так от, сьогодні звонять мені з страхової, представляються головним бухом, і просять хоча б факсом скинути свої банківські реквізити, бо вони мають велике бажання зробити виплату. Чесно кажучи троха в шоці був. Факсом скинув реквізити, десь за годинки дві перезвонив у банк - на мій рахунок поступили гроші по страховому відшкодуванню :).

Це аж ніяк не агітація за дану страхову, я просто привів реальний випадок, який зімною стався.

Страховка у мене - класичне КАСКО. Тариф 4,15%, франшиза по пошкодженнях 0,5% не залежно винний чи ні.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/11091-strahova-kompaniya-upsk-realno-ne-ochikuvav/
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Сьогодні закінчився мій перший досвід спілкування з страховиками. Машинка моя (Сенс) була застрахована у страховій компанії УПСК (так вимагав банк, де брав кредит).

Зо два тижні назад сталася невеличка неприємність - машина стояла під будинком офісу. Під обід на вулиці добре потепліло і з криші почав падати лід. Один благополучно попав у задню праву стойку і залишив вмятину діаметром десь 5-6 см. Вмятина невелика, але подумав, раз є страховка - треба попробувати. Позвонив у страхову, попросили під'їхати. Під'їхав. Експерт оглянув вмятину, пофоткав авто з різних ракурсів, саме пошкодження. Дав декілька паперів заповнити. На все про все хвилин сорок. Сказав - робиш (або не робиш), приносиш акт виконаних робіт, гроші за мінусом франшизи повернем. Реально вартість точки ремонту з покраскою лакуванням узгодили з експертом на рівні 140-150 у.о. Знайшов підприємця, який виписав мені акт виконаних робіт. Приніс в страхову. Сказали що все гуд, гроші виплатять на мій особовий рахунок або на картку. Я не встиг принести реквізитів свого банку, бо троха захворів, так от, сьогодні звонять мені з страхової, представляються головним бухом, і просять хоча б факсом скинути свої банківські реквізити, бо вони мають велике бажання зробити виплату. Чесно кажучи троха в шоці був. Факсом скинув реквізити, десь за годинки дві перезвонив у банк - на мій рахунок поступили гроші по страховому відшкодуванню :).

Це аж ніяк не агітація за дану страхову, я просто привів реальний випадок, який зімною стався.

Страховка у мене - класичне КАСКО. Тариф 4,15%, франшиза по пошкодженнях 0,5% не залежно винний чи ні.

Повезло а я вот уже пол года с ними воюю предоставил акт вып работ потом попросили подтверждение что оплатил на СТО деньги сделал (договорился с хозяином дали бумаги без оплаты) после сказали что нужно что бы счет был с оплатой НДС на выполненые работы предоставил (опять договорился с хоз сто т.к.денег на ремот нужно 22 тыс гривен) однако деньги не выплачивают т.к. хотят увидеть иашину или подтверждениее с сто об уплате однако какое именнно не говорят) А как мне это сделать если за ремонт нужно 22 тсячи да и хзяина сто не охото подставлять с налогом.

Если можешь подскажи что делать и куда обращаться Заранее спасибо.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/11091-strahova-kompaniya-upsk-realno-ne-ochikuvav/#findComment-450652
Поділитись на інші сайти

вот и думай после этого, по какому принципу страховики одним делают подарки а других мучают жестко. не ясно как выбрать ту или иную компанию, если в одной и той же один доволен, все в шоколаде, а другому по пол года не платят придираясь бесконечно по мелочам.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/11091-strahova-kompaniya-upsk-realno-ne-ochikuvav/#findComment-452099
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

сума 150$ незначна, тому й виплатили...а вцілому про пожежну чув тільки негатив!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/11091-strahova-kompaniya-upsk-realno-ne-ochikuvav/#findComment-614623
Поділитись на інші сайти

вот и думай после этого, по какому принципу страховики одним делают подарки а других мучают жестко. не ясно как выбрать ту или иную компанию, если в одной и той же один доволен, все в шоколаде, а другому по пол года не платят придираясь бесконечно по мелочам.

По принципу:

150 долларов это не много (особенно если с франшизой да и без), а вот 22 тыс гривен, да еще которые клиент хочет на руки.....тут не только маленькая компания артачится будет и требовать машину к досмотру а и гиганты страхового бизнесса

Могу ошибатся, но если бы Born007 решил ремонтироватся на СТО предложеном СК или любом другом но по безналу, то думаю было бы меньше проблем

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/11091-strahova-kompaniya-upsk-realno-ne-ochikuvav/#findComment-614754
Поділитись на інші сайти

продолжу пост Иры:

а если же такая выплата, или скажем, урегулирование такого случая, и в последствии ремонт ТС будет производиться на СТО которое рекомендует СК, из списка своих партнеров, то клиенту и не стоит дожидаться самой, фактической выплаты, ТС отправляется на ремонт за долго до того как, ибо есть гарантийное письмо, и клиента, по большому счету, даже не должно интересовать сколько будет стоить этот ремонт, если он только, хочет исключительно отремонтировать машину!!!!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/11091-strahova-kompaniya-upsk-realno-ne-ochikuvav/#findComment-614785
Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.