Перейти до публікації

На підйом - гріється двигун. Термостат?


A.B.

Рекомендовані повідомлення

Вчора їздив Тернопіль-Мукачеве, і назад. Ну, там багато підйомів-спусків. На одному із них по дорозі туди - помітив, що стрілка температури підскочила вгору, чого з машиною ніколи не буває (стрілка завжди на одній позиції стоїть). Востаннє, коли таке траплялося (теж саме на підйомі, років може 8-10 тому) - то була проблема із термостатом, його замінили, і далі все стало ок. 

 

Одне слово, помітив таке: їду вгору, затяжний підйом - температура росте. Вискакую на підйом - далі по рівній дорозі температура впала. Тосол вроді мало не було, але трошки долив вчора. Паралельно по дорозі додому вмикав пічку, щоб скинути температуру - то вроді проїхав без зростання...  Верх радіатора дуже гарячий, низ просто теплий. 

 

А сьогодні по місту трошки проїхався, світлофори, затори - нічого, все ок...

Міняти термостат? Чи що це таке?

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Короче так, термостат замінив, купив якийсь від hort parts за 130 грн. В магазині запропонували також за 200 грн від виробника з милозвучним іменем "Лузар", але на коробці написано, що це москальський, тому пішов нахрін. На "hort parts" не написано взагалі нічого, тому вирішив брати його...

Температура на тому, що купив - вказана 87 градусів. 

 

Перші спостереження - ВЕСЬ радіатор став однаково гарячим (раніше низ був лиш теплим), вентилятор вмикається відчутно менше.  Думаю, заміна термостата була цілком виправдана. 

 

Зливав тосол (Vamp 200 чи щось таке) - він брудний як дорога. Колір коричневий. Мабуть треба міняти весь, і ще й промивати... 

А це не є небезпечним для двигуна, ота промивка?

Змінено користувачем A.B.
Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

 Metal-incar нужно брать, отлично ходят, ставятся с завода.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

6,3 тис.   253

Металинкар уже не торт. С завода-да был хорош, латунный корпус, и работал безупречно лет 8.Недавно покупал-уже корпус из жестянки покрашен краской наподобие пластика, который слазит, ржавеет, и поработал с полгода начал плохо открывать, на подъемчики температура до 100 поднималась, и двигатель остывал с вентилятором  медленно. (имею на борту БКашку, температуру отслеживаю в градусах). 

Не знаю что сейчас и советовать. Пока стоит вернет, с полгода трудиться исправно. 

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.