Перейти до публікації

Проблема з вибором температури повітря через пічку


D_Male

Рекомендовані повідомлення

Привіт усім. Виручайте)) Є така проблема: коли вмикаю вентилятор або кондиционер і ставлю температуру на мінімальну позначку спочатку починає дути тепле повітря, а коли покручу ручку температури вперед-назад пару раз починає дути холодним. Кондиціонер також "розганяється" до холодного дуже довго. Він перевірений і фреон заправлений. Компрессор кондиціонеру працює нормально, перевіряли.
Коли знімав блок пічки побачив що муфта тросику вибору температури відійшла від кріплення, що на блоці пічки. Підскажіть, що це може бути і що робити? 
З.І. Недавно купив ланос у перекупа і довожу його до розуму так як роблю машину для себе. 

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Для начал нужно определиться - может кондер долго разгоняется, а может просто воздух сильно горячий и пока он в салоне не остынет, то холодный с кондера, смешиваясь с горячим - холодным не выходит.

 

Просто дай время чтобы пошел холодный воздух. Может Ты просто пытаешься что то делать, ручки дергать, а достаточно будет просто подождать... и ничего не крутить.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.