Перейти до публікації

Киев- Стамбул-Киев


TITAN

Рекомендовані повідомлення

И так- примерно 20-22 июля планирую поездку на Стамбул на своём бусичке ))) маршрут примерно Киев-Черновцы-Бакэу-Бухарест-Русе-Эдирне-Стамбул. 1700км. в одну сторону... Планирую переезд без остановок- только на покушать )))

культурная программа по Стамбулу( жил там) + покупка вещей для себя ( знаю места) + может 3-4 дня на море позагорать )) планирую потратить 10-11 дней... Примерный бюджет с человека= 200у.е. дорога ( туда-сюда)+120у.е. нормальная квартира на 10 дней ( снимать хотим 2-ух комнатную в центре- что бы далеко не ходить)+55 евро транзитная виза через болгарию румынию ( если есть шенген- то в визе отпадает дело)+ 15у.е. страховка на 30 000 евро ( обязательно) .... итого 400 у.е. проживание+ проезд... еду не считал- всё зависит от ваших аппетитов- но не дорого- баксов 100-120 на 10 дней хватит с головой... ( мне хватало)....

1.Есть у кого знакомые кто оформляет визы... может будет дешевле или без очередей в консульстве- просьба в личку....

2. а Также- есть ещё 4 места, двое думают ещё- поэтому , если надумают- то останется 2 места, может кто есть желающий приобщится к данной поездке - буду рад !!!!

всё остальное в личку...

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

  • 4 тижні потому...

1700км. в одну сторону... Планирую переезд без остановок- только на покушать )))

Це круто придумано... Хоча якщо є другий водій... Я в минулому році також без зупинок з Сонячного Берега, тей що в Болгарії (від Житомира приблизно 1300 км), їхав сам за кермом, зупинки: заправки, поїсти, митниця (на митницях стояв не більше 20 хвилин, на заправках і коли їли також не дуже дового, щоб дитина трошки ніжки розімняла та і так не дуже летав по Румунії та Болгарії) то їхав 20 годин... То чесно кажучи трохи важко, та і жалкую, бо треба було хоч трошки поспати. Але доїхали нормально і це добре. Колись більш спокійно на такі відстані їздив, а зараз. Якщо є другий водій, то простійше.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.