Перейти до публікації

еРеспубліка


tigrenok

Рекомендовані повідомлення

ВІРТУАЛЬНА УКРАЇНА - НАЙКРАЩА ПАТРІОТИЧНА ГРА!

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Свята війна. Ми були атаковані азіатами - Росією. Антиукраїнські сили всього світу плекають мрії про захоплення наших земель, але ми будемо стояти у цій війні пліч-о-пліч, непохитно, до останнього набою.

В світі еРепаблік представлені майже всі країни реального світу. еУкраїна так само існує на мапі еСвіту. Так само, як й в реальності Україну розривають політичні скандали, на бік якого з еСвітових лідерів стати, аби знову не втратити здобуту незалежність.

В еСвіті також проводяться щомісяця партійні, парламентські (25 числа будуть чергові) та президентські вибори, в яких може взяти участь кожний активний еГромадянин здобувши підтримку еСуспільства, чи наприклад стати членом уряду (МЗС, МО, МінЕконом., МінКульт.) Можна займатися бізнесом й стати олігархом. Можно стати журналістом, власником газети й впливати на громадську думку. Можна обмежитися й виключно військовою кар'єрою.

В еРепублік бажано знати іноземні мови, як то: англійська, французька, німецька, іспанська, італійська, португальська, польська, угорська, румунська та інші. Тому можете вдосконалювати власні знання мов.

Тому кому не байдуже, чи хто хоче спробувати себе в громадсько-політичній діяльності, щоб відточити свої сили, аби потім використовувати в реальному громадському житті, реєструйтеся по вказанному вище посиланню.

Давайте станемо найбільшою та найпотужнішою нацією еСвіту, щоб нас стало мінімум 150000 громадян!!! :patriot:

mRdi0e2jfWM.jpg

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.