Перейти до публікації

Антикризисная овощная долма в казане(фаршированый перец+шурпа)


Ветал35

Рекомендовані повідомлення

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

С

Змінено користувачем Ветал35
Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Кароче все интуитивно понятно,уточню некоторые ньюансы:рис лучше круглозерный,варим до полуготовности,потом смешиваем с фаршем,солим ,перчим,я добавлял зиру и кореандр,вдобавок,На зажарку использовал сало,выжаренное лук морковь,пару долек чеснока,слайсами,Нарезка кубиком,картошка целиком,Зажарку по окончании приготовления убираем,закладываем картошку(обязательно солим)сверху перец,(летом я фаршировал помидоры молодые листья капусты и баклажаны еще)заливаем зажаркой ложим целый чеснок,перец чили,и добавляем маленькие шарики из оставшегося фарша, около 1 л воды,специи по вкусу,время готовки около 50 мин томления на медленном огне,пока перец готовится,выпекаем Чиабату.Выкладываем перец на ляган,а самое ценное(шурпу)в кастрюлю,во и все

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.