Перейти до публікації

Прес-реліз "Знижки на автомобілі ЗАЗ 2012"


ShuR@

Рекомендовані повідомлення

У лютому 2013 року з'явилася вигідна можливість для всіх охочих придбати автомобіль. У дилерській мережі дистриб'юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» стартувала акція «Повний розпродаж» на всю модельну лінійку ЗАЗ 2012 випуску.

З 16 лютого автомобілі ЗАЗ стали ще ближчими до своїх потенційних власників: розпродаж на моделі ЗАЗ Vida, Forza, Lanos, Sens, Lanos Pick-up виробництва 2012 року здійснюється за унікально низькими цінами. Вперше стати власником нового автомобіля можна за максимально орієнтованою на клієнта ціною. Адже безпрецедентні знижки на автомобілі ЗАЗ 2012 випуску досягають 9 060грн.!

Так, вартість базової комплектації флагманської моделі ЗАЗ -ЗАЗ Vida - складає всього 82 200грн., а у повній комплектації з АКПП - 104 300грн. Любителям автомобілів в кузові хетчбек дистриб'юторська кампанія пропонує ЗАЗ Vida АКПП з максимальною знижкою в 9 060грн, укомплектований надійним двигуном GM потужністю 1.4 (94к.с.), кондиціонером, протитуманними фарами, подушкою безпеки водія, легкосплавними дисками, центральним замком та іншими корисними опціями - відтепер за 103 900грн.

Окрім того, покупець зможе скористатися низкою переваг покращених умов кредитування від «Ідея Банк». Особливістю поліпшеної кредитної програми є збільшений пільговий період до 18 місяців, під час якого річна процентна ставка складає всього 0,001%, без щомісячних комісій. Максимальний термін кредитування - до 84 місяців, перший внесок від 10%.

Розпродаж триватиме до 30 квітня 2013 року, або ж до реалізації останнього автомобіля ЗАЗ 2012 випуску в дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс».

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.