Перейти до публікації

catkiev

Рекомендовані повідомлення

Шановні учасники форуму!

 

Пропонуємо Вам ознайомитися з рекомендаціями щодо поведінки та спілкування на форумі. Дане повідомлення лише рекомендує дотримання етикету, але не виключає покарання за незнання та порушення

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Рекомендуємо уважно прочитати Правила спілкування та поведінки на ФОРУМІ ВАК «LANOS CLAN», а також ознайомитися з правилами розділів форуму, де вони існують. Незнання правил не звільняє Вас від відповідальності.

Ставтеся до людей так, як би ви хотіли, щоб вони ставилися до вас. Будьте доброзичливими при спілкуванні з одноклубниками. Не розміщуйте повідомлення, що містять ненормативну лексику, що ображають гідність, дискредитують або завдають моральної шкоди будь-якій людині, у тому числі учаснику форуму, що не є учасником (це відноситься до будь-якої частини повідомлення - заголовку, тексту, зображення, особистих повідомлень). Якщо Ви помітили порушення, позначте його кнопкою «скарга», це допоможе запобігти невігластву та агресії на форумі.

Усі повідомлення відображають думки їхніх авторів, і адміністрація жодної відповідальності за них не несе. Якщо назва або зміст теми викликає у Вас якісь негативні емоції, але відповідає правилам форуму – не слід одразу скаржитися Адміністрації. Достатньо просто не читати цю тему або повідомлення. Даний ресурс створений для дружнього і доброзичливого спілкування. Слід розуміти, що насильно Вас ніхто не змушував реєструватися на цьому ресурсі. А якщо Ви зареєструвалися - значить згодні дотримуватися Правила форуму. Будь-яке невдоволення або незгоду згідно з пунктами Правил - будуть ігноруватися.

Не варто розміщувати особисті дані про учасників форуму без їхньої згоди.

Не використовуйте більше однієї заголовної літери в слові (за винятком можуть бути абревіатури) і більше одного знака оклику / запитання - це може бути розцінено як агресія або підвищений тон. Для того, щоб підкреслити емоційність Вашого поста краще використовувати «смайли», а для виділення слів жирний, похилий або підкреслений шрифти.

Намагайтеся уникати написання translitnym способом, не флудіть і не займайтеся офтопом, не переходьте на особистості. Якщо виникли конфлікти, не розв'язуйте їх у відкритій гілці, постарайтеся «домовлятися» з Вашим опонентом засобами особистих повідомлень. Якщо ця дія не допомогла, підключіть до особистого листування адміністрацію або (супер)модераторів.

Перед створенням теми – скористайтеся пошуком, можливо, хтось до Вас вже створював таку тему. Якщо у Вас виникло питання щодо створення теми – зверніться до модератора або супермодератора, що курирує гілку.

Якщо текст надто великий – приховуйте його під спойлером.

Не розміщуйте занадто великих зображень, адже багато одноклубників використовують мобільні версії. Дотримуйтесь правил цитування, бережіть трафік користувачів, не цитуйте цілі діалоги чи повідомлення з фотографіями.

Для розміщення фотографій використовуйте галерею форуму. Це найкращий спосіб поділитись зображеннями при написанні повідомлень на форумі.

Бажаємо вам приємного спілкування на форумі.

 

З повагою,

Адміністрація Клубу

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

  • james змінив заголовок на Рекомендації учасникам форуму
Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.