Перейти до публікації

ВИГРАТИ АВТОМОБІЛЬ – АБСОЛЮТНА РЕАЛЬНІСТЬ!


MTE

Рекомендовані повідомлення

Літо – пора радощів та втіхи від тепла і сонця, приємної метушні і нових мрій, планів та проектів. Сонячного липневого дня відбулась знакова подія у житті тисяч прихильників справжнього народного бренду – розіграш автомобіля ЗАЗ Lanos.

Протягом травня - червня 2011 року кожний відвідувач автосалонів ЗАЗ дилерської мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» мав можливість стати учасником РОЗІГРАШУ ЗАЗ Lanos.

Сьогодні, 12 липня, у приміщенні автосалону ЗАЗ, що на Столичному шосе, відбувся довгоочікуваний розіграш автомобіля. Переможця визначала спеціальна програма методом обрання випадкового номера телефону. Отже, ім’я цього щасливого володаря – Катерина Музика, 24-річна жителька міста Кіровоград.

med_gallery_11335_1820_1312532.jpg

Під час короткої телефонної розмови Катерина розповіла організаторам, що відправляла декілька СМС, але на перемогу аж ніяк не чекала. У вирії бурхливих емоцій новоспечена власниця також сказала, що перемога - справжня несподіванка та найкращий подарунок на весілля, яке відбудеться у серпні. Тому, можна сміливо заявити, що дистриб’юторська компанія «АвтоЗАЗ-Севіс» зробила неабиякий внесок у добробут новоспеченої сім’ї.

med_gallery_11335_1820_2352535.jpg «Проведенням такої акції ми ще раз хотіли підкреслити лояльність бренду ЗАЗ до існуючих та потенційних автовласників», – зазначив під час розіграшу Заступник Генерального директора з продажу автомобілів Іван Злобов. «Розігруючи Lanos, ми хотіли дати можливість переможцю відчути дух справжнього автомобіля-лідера», – також наголосив він.

Ключі від омріяної автівки власниця отримає на головній сцені Столичного Автошоу, яке відбудеться 9-11 вересня 2011 року. Тоді Катерину можна буде запитати, як воно, бути за кермом справжнього лідера?!

Отже, залишається побажати переможцю удачі, учасникам – майбутніх перемог, а всім іншим – обирати ЗАЗ, бо з ним – мрії збуваються!

Нагадаємо, передумовою для проведення розіграшу стало оголошення переможців Української Національної Акції «Авторейтинг-2010». Вже 5 рік поспіль автомобіль ЗАЗ Lanos заслужено отримує нагороду у номінації «Лідер продажу» в Національному рейтингу. Найкраще співвідношення «ціна-якість» та надійність, перевірена часом та тисячами автовласників, – ось формула популярності «Народного автомобіля» як на території України, так і за її межами.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.