Хочу запропонувати Вам свої послуги по тюнінгу інтер’єру авто, а саме:
- перетяжка стелі авто;
- перетяжка стійок лобового скла;
- перетяжка середніх стійок;
- перетяжка задніх стійок;
- перетяжка декоративних віконних «кутиків» та інших дрібних деталей салону авто;
- пошиття заготовок для власноручної перетяжки декоративних вставок дверних карт;
- пошиття чохла на ручку КПП;
- виготовлення подіумів для твітерів та акустики на стійках лобового скла.
В найближчому майбутньому список послуг збільшуватиметься.
По проханню людей викладаю прайс на різні види робіт:. Звісно чим більша сума замовлення, ти більш можлива знижка.
Перетяжка стелі авто 300,00 грн.
Перетяжка стійок лобового скла 30,00 грн./шт.
Перетяжка середніх стійок 30,00 грн./шт.
Перетяжка стійок заднього скла 30,00 грн./шт.
Перетяжка декоративних "кутиків" бокових вікон 30,00 грн./шт.
Перетяжка бокових вставок в "торпедо" 15,00 грн./шт.
Перетяжка вставок дверних карт в некомбінований колір (4шт.) 200,00 грн.
Перетяжка вставок дверних карт в комбінований колір (4шт.) 250,00 грн.
Вигот. заготовок для перетяжки вставок дверних карт в некомбінований колір (4шт.) 150,00 грн.
Вигот. заготовок для перетяжки вставок дверних карт в комбінований колір (4шт.) 200,00 грн.
Перетяжка карманів передніх дверних карт 20,00 грн./шт.
Перетяжка декоративних накладок навколо салонної ручки відкривання дверей. 20,00 грн./шт.
Пошиття чохла на ручку КПП в некомбінований колір 60,00 грн.
Пошиття чохла на ручку КПП в комбінований колір 100,00 грн.
Виготовлення подіумів для твітерів на стійках лобового скла від 300,00 грн.
Із матеріалів використовую якісний, приємний естетично та на доторк шкірвініл, який максимально схожий на справжню шкіру.
Кольорова гамма на даний момент складється із 12-и кольорів приклади яких викладені нижче, але є шкірвініл також іншої структури та кольорів, наприклад імітація зміїної шкіри і тд..
Гамма кольорів шкірвінілу,(кольри відображені на Вашому моніторі можуть відрізнятися від реальних кольорів, адже у кожного свої налаштування монітора) :
№1 "Молочний шоколад"

№2 "Кава з молоком"
№3 "Гірчичний"
№4 "Світло-кремовий"

№5 "Жовтий"

№6 "Оранжевий"

№7 "Червоний"

№8 "Темоно-зелений"

№9 "Темно-синій"

№10 "Гнила вишня"

№11 "Світло-сірий"

№12 "Чорний"

Приклади деяких моїх робіт:
Будь які заготовик та деталі відправлю по Україні перевізниками: Автолюкс, Нова пошта, Інтайм, Гюнсел, Нічний Експрес і тд.
У випадку, якщо ви хочете, щоб роботу по перетяжці виконував я, то у цьому випадку привозете мені деталі, якщо їздите або проживаєте в Хмельницькому, або ж відправляєте мені деталі будь-яким перевізником, які перечислені вище.
Стосовно цін справа складається так: кожне замовлення – це суто індивідуальний підхід і кількість деталей різна, тому ціни можуть різнитися. Найкращий вихід – це написти мені в ПП список деталей які хочете перетягувати, який колір матеріалу та нитки використовувати, після чого я дам точну відповідь про ціну та терміни виготовлення. Але можу запевнити, що ціни вас приємно здивують.
Також можна звертатися за телефоном 063-478-73- дев’яносто один, Богдан.
Сообщение отредактировано x_omega_x: 01 Сентябрь 2010 - 12:59

Вход